ΑΥΤΟ είναι το ΟΠΛΟ του ΜΑΝΙΑΚΟΥ που πυροβολεί ταξιτζήδες

Νέα στοιχεία για την υπόθεση που έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ

Ένα μικρό μετασκευασμένο πιστόλι αερίου - κρότου τουρκικής κατασκευής, διαμετρήματος 6,35 mm είναι το όπλο με το οποίο δολοφόνησε τον 52χρονο ταξιτζή ο μανιακός που αναζητά η αστυνομία, σύμφωνα με όσα είπε στην εκπομπή Live U ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ.

Όπως σημείωσε, οι αστυνομικοί της ασφάλειας και των εγκληματολογικών εργαστηρίων έχουν καταλήξει σε αυτό το συμπέρασμα μετά από την εξέταση των καλύκων που βρέθηκαν στο ταξί του δολοφονημένου οδηγού με αναγραφή στη βάση 25 auto και από τις βολίδες με τη μικρότερη διατρητικότητα.

Μάλιστα υπενθύμισε ότι ένα τέτοιο όπλο είχε μαζί του ένοπλος ληστής που πυροβόλησε εναντίον αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ τον Αύγουστο του 2014 μετά από ληστεία σε υπεραγορά κρεάτων στην οδό Λένορμαν.

Επίσης με όπλο τέτοιου διαμετρήματος εκτελέστηκε τον Ιούνιο του 2016 στα Εξάρχεια ο Αιγύπτιος σεσημασμένος έμπορος ναρκωτικών με το ψευδώνυμο Χαμπίμι.

Μεγάλο αριθμό μάλιστα τέτοιων όπλων είχαν εντοπίσει και κατασχέσει πριν από αρκετό διάστημα αστυνομικοί της ασφάλειας δυτικής Αττικής και είχαν συλλάβει Βούλγαρο οπλουργό, ο οποίος φέρεται ότι προμήθευε κυρίως σε μέλη οργανωμένων συμμοριών ληστών και διαρρηκτών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top