Αυτός είναι ο οδηγός ταξί που δολοφονήθηκε από τον μανιακό της Κηφισιάς- «Ο Γιώργος ήταν δύο μέτρα παλικάρι» ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό του serial killer που έχει αναστατώσει τις πιάτσες στα Βόρεια Προάστια

Γιώργος Δεκαβάλλας ΦΩΤΟ

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι, του αδικοχαμένου ταξιτζή, Γιώργου Δεκαβάλλα, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της Τρίτης στην Κηφισιά από μανιακό δολοφόνο, όπως εικάζουν οι αρχές.

«Ο Γιώργος ήταν αυτό που λέμε δύο μέτρα παλικάρι! Ήταν ένας ευγενικός άνθρωπος, άριστος επαγγελματίας που έτρεχε για το μεροκάματο. Είχε ένα παιδί και δούλευε από το πρωί μέχρι το βράδυ για να το μεγαλώσει. Δούλευε πολλές ώρες καθημερινά, έδινε αγώνα και ήξερε πολύ καλά την περιοχή». Με αυτά τα λόγια, ένας φίλος και συνάδελφος του αδικοχαμένου ταξιτζή μίλησε στο star.gr για το θύμα.

Ο 52χρονος Γιώργος Δεκαβάλλας ζούσε στη Νέα Ιωνία με τη γυναίκα του και τον μοναχογιό τους, 26 ετών, το στολίδι τους. Για τις σπουδές του γιου του, αλλά και για να στηρίξει οικονομικά την οικογένειά του, ο 52χρονος δούλευε νύχτα στο ταξί, περίπου τους τελευταίους 6 μήνες.

Η σύζυγος του άτυχου Γιώργου Δεκαβάλλα, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr, εκφράζοντας την θλίψη και τον πόνο της για το άσχημο τέλος του συζύγου της. «Είμαστε σε άθλια κατάσταση…. Αν θέλετε να βοηθήσετε, βοηθήστε να βρεθεί αυτός ο μανιακός, που σκοτώνει κόσμο, να γλιτώσει κάποιος άλλος», είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον δολοφόνο του άτυχου ταξιτζή. Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία, ο δράστης φέρεται να είναι ένας Έλληνας ηλικίας 25-30 ετών, με ύψος λίγο πάνω από 1.70, αδύνατος που συνηθίζει να κυκλοφορεί με φόρμες και μπουφάν με κουκούλα.

Το γεγονός ότι εξαφανίζεται μετά τις επιθέσεις δείχνει ότι γνωρίζει άριστα την ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι κάτοικος της περιοχής.

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται οι συνάδελφοι του άτυχου Γιώργου. Μονο στη σκέψη ότι υπάρχει κάποιος μανιακός που παίρνει από τις "πιάτσες" της περιοχής ταξί και δολοφονεί τους οδηγούς, φοβούνται να επιβιβάσουν πελάτες στα οχήματά τους, καθώς δεν γνωρίζουν αν ο δολοφόνος θα έχει "κλείσει ραντεβού" μαζί τους.

Το περαστικό της Τρίτης μάλιστα δεν ήταν το μοναδικό. Πριν λίγες μέρες, όπως μεταδώσαμε χθες στο star.gr, ακόμη ένας οδηγός δέχτηκε επίθεση με όπλο μέσα στο ΙΧ κατά τη διάρκεια της βάρδιας του. Από θαύμα όμως σώθηκε, παρά το γεγονός ότι δέχτηκε 3 σφαίρες χωρίς να το καταλάβει!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top