MONO ΣΤΟ STAR: ΣΟΚΑΡΕΙ ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις σορούς του τροχαίου- Τι είδε και ζήτησε τεστ DNA

Ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος

Ο ιατροδικαστής, κ. Γιώργος Ντιλέρνια, o άνθρωπος που διενήργησε τη νεκροψία και στα 4 θύματα του μοιραίου τροχαίου, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", εξηγώντας την τραγική κατάσταση στην οποία βρέθηκαν οι σοροί της Αποστολίας, του Παύλου, του Ανδρέα και του Γιώργου.

Τα σώματά τους, όπως αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής, έφεραν κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων και που μαρτυρούσαν ότι ο θάνατος των 4 θυμάτων ήταν ακαριαίος. Οι θερμοκρασίες, μάλιστα, που αναπτύχθηκαν στα οχήματα ήταν τόσο μεγάλες που η απανθράκωση προκάλεσε και μεταγενέστερες κακώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το παιδάκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε, Γιώργος Βακάκης.

«Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος» περιγράφει ο ιατροδικαστής. «Τον κλείνεις κι αυτό είναι».

Τα θύματα έφεραν πάρα πολλές κακώσεις. «Από την απανθράκωση, μάλιστα, έχουν καλυφθεί αρκετές άλλες που μπορεί να είχαν. Οι φλόγες προκάλεσαν και μεταθανάτιες κακώσεις».

Είναι σοκαριστικό ότι καμία από τις 4 σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το συμβάν. «Σκεφτείτε ότι για τους δυο επιβάτες της Πόρσε χρειαστήκαμε τεστ DNA» συμπληρώνει ο κ. Ντιλέρνια, προκαλώντας ανατριχίλα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top