Με αυτό το Audi R8 έκανε κόντρες ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo όπως εικάζει ο τραγικός πατέρας; ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Για έναν νεαρό οδηγό με δάκρυα μιλά ο 41χρονος Υπάτιος Πατμάνογλου

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, ο 41χρονος πατέρας που έχασε σε μια στιγμή την οικογένεια του και όλο τον κόσμο, όταν η Porsche του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους το απόγευμα της Κυριακής, οδηγώντας στον θάνατο την γυναίκα και το παιδί του, μίλησε την Τρίτη στους δημοσιογράφους για τα πιο δραματικά λεπτά της ζωής του και τον Γολγοθά που θα ζήσει από δω και πέρα…..

Αφού περιέγραψε καρέ-καρέ την στιγμή του δυστυχήματος, ο  Υπάτιος Πατμάνογλου, είπε ότι είδε τον οδηγό της Πόρσε νεκρό μπροστά στα μάτια του. Όπως είπε ήταν ένα παιδάκι, ενώ εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά του τραγικού πατέρα σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο, ένα Audi R8 που βρέθηκε την ίδια στιγμή στο σημείο της τραγωδίας.

«Αυτός πήγαινε με 300 σίγουρα και ήταν και ένα R8 από πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν, γιατί με το που βγήκα εγώ μετά, το R8  έκανε όπισθεν,  ήρθε στη μεριά μου και βγήκε ο οδηγός και με ρώτησε αν χρειάζομαι βοήθεια … Άδειος δρόμος, δυο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ να είχαν ή σχέσεις, ή φιλίες, ή απλά να έτυχαν και οι δυο. Ήταν ένα ποντικί R8 με ξένα νούμερα, νομίζω βουλγάρικα. Ήταν ένα μελαχρινό παιδί με ξανθό μαλλί, αδύνατο, πιτσιρικάς και αυτός 24 -25 ετών. Έκλαιγε το παλληκάρι. Υποθέτω ότι ήταν φίλος των παιδιών, δεν ξέρω», είπε χαρακτηριστικά ο Υπάτιος Πατμάνογλου  στο «Ε».

Σε βίντεο που τραβήχτηκε από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από εκείνο που σημειώθηκε η τραγωδία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, φαίνεται να περνά ένα Audi R8 μπροστά από το σημείο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εμφανίζεται στο βίντεο να περνάει από το σημείο του δυστυχήματος λίγο μετά τη σύγκρουση.

Στο βίντεο στο 0:09'' φαίνεται ο 41χρονος σε απόγνωση να κοιτάζει τα συντρίμμια και εκείνη τη στιγμή περνάει από το σημείο το Audi R8.

Οι κάμερες της εθνικής έχουν καταγράψει πάντως τα πάντα, και αν υπήρξε κόντρα με το Audi αργά ή γρήγορα θα αποδειχτεί …

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ AUDI R8

ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top