ΕΡΙΞΕ το διαδίκτυο o μικρός αδελφός του Παντελίδη! "Παντελάκο μου δεν σε έχω δει.Μας λείπεις πάρα πολύ"

Το συγκινητικό μήνυμα στο Facebook και η φωτογραφία

Ο μικρός αδελφός του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνος ή Νίνο, όπως είναι το χαϊδευτικό του, δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την απώλεια του αγαπημένου τραγουδιστή.

Αν και έχουν περάσει 12 μήνες από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό καλλιτέχνη, για τον μικρό Νίνο ο πόνος είναι το ίδιο αβάσταχτος.

Ο Νίνο έχει γεμίσει την σελίδα του στο Facebook με τραγούδια και φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη, γράφοντας και ξανά γράφοντας το πόσο πολύ του λείπει το χαμόγελο του αδελφού του.

Λίγες ώρες μετά το τρισάγιο που τελέστηκε στο σημείο που έχασε την ζωή του ο γνωστός καλλιτέχνης και μια εβδομάδα μετά το ετήσιο μνημόσυνο για τον τόσο ξαφνικό θάνατο του, ο μικρός Νίνο ανέβασε ένα νέο μήνυμα στη σελίδα του για την κηδεία του Παντελή, προκαλώντας την συγκίνηση των θαυμαστών του τραγουδιστή.

«Παντελάκο μου σαν σήμερα σε αποχαιρέτησε όλη η Ελλάδα και εδώ και ένα χρόνο δεν σε έχω ξανά δει. Αγνοείσαι επειδή κάποιοι δεν πρόσεξαν. Δεν φταις όμως εσύ. Να ξέρεις πως μας λείπεις πάρα πολύ και ό,τι και αν κάνουμε δεν μπορούμε να  σε φέρουμε πίσω. Όμως εσύ δεν έφυγες ποτέ, είσαι εδώ μέσα από τα τραγούδια σου και τις καλές σου πράξεις. Τα τραγούδια σου  ακούγονται παντού και θα φροντίσουμε να ακούγονται για πάρα πολλά χρόνια ακόμα. Ήταν και εκείνο το χαμόγελο σου που δεν ξεχνιέται. Σε αγαπάω, το μικρό σου αδελφάκι», έγραψε ο Νίνο, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του Παντελή. Μετά από αυτό τα likes και τα μηνύματα έπεσαν «βροχή».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top