Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ στα Μάλια- Νέα ΑΥΤΟΨΙΑ εκεί που βρέθηκε ο σκελετός

Ιατροδικαστής κι αστυνομία συνεχίζουν τις έρευνες

Συνεχίζεται το ΘΡΙΛΕΡ στα Μάλια- Νέα ΑΥΤΟΨΙΑ εκεί που βρέ

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να πραγματοποιηθεί νέα αυτοψία στον χώρο που βρέθηκε ο ανθρώπινος σκελετός, στα Μάλια της Κρήτης.

Στόχος είναι να εντοπιστούν νέα ευρήματα που μπορούν να οδηγήσουν τις αστυνομικές αρχές στην ταυτοποίηση του θύματος.

Τα επίσημα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA αναμένεται να γνωστοποιηθούν στο τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επόμενης, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ο σκελετός ανήκει στον Βρετανό Στίβεν Κουκ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τον Σεπτέμβριο του 2005, ή όχι.

Η οικογένεια του Κουκ είναι ενήμερη για την εξέλιξη αυτή κι αναμένει τα αποτελέσματα της διαδικασίας ταυτοποίησης των οστών.

 

Το ιστορικό

 

Το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης, αστυνομικοί και ιατροδικαστής έσπευσαν στο σημείο που εντοπίστηκε το μακάβριο εύρημα, σε πηγάδι στα Μάλια, μαζί με μια δερμάτινη ζώνη και μια φωτογραφική μηχανή μιας χρήσεως, παλαιότερης δεκαετίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τα οστά φάινεται να ανήκαν σε νεαρό άνδρα μετρίου αναστήματος και δεν φαίνεται από την πρώτη εικόνα να υπήρξε τραύμα. Άγνωστο παραμένει αν έπεσε στο πηγάδι ή μεταφέρθηκε στο σημείο.

 

Ποιος είναι ο Στίβεν Κουκ

 

Ο νεαρός Βρετανός εξαφανίστηκε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες τη μέρα που έφτασε για διακοπές στα Μάλια το Σεπτέμβριο του 2005. Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν, χωρίς ποτέ να δοθεί απάντηση στην οικογένειά του για το τι ακριβώς συνέβη στον 20χρονο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top