ΦΕΣΩΣΕ το ΤΕΙ Κρήτης γιατί τηλεφωνούσε σε… ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

Το δικαστήριο την αθώωσε

ΦΕΣΩΣΕ το ΤΕΙ Κρήτης γιατί τηλεφωνούσε σε… ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥΣ

Τα μελούμενα ήθελε να μαθαίνει μια καθαρίστρια του ΤΕΙ Κρήτης, βασανισμένη πιθανώς από τον ανάδρομο Ερμή ή από το πέρασμα του Κρόνου στο ζώδιό της και γι’ αυτό την ώρα της δουλειάς, κι όταν κανείς δεν έβλεπε, εκείνη τηλεφωνούσε σε γραμμές αστρολόγων για να λύσει τις απορίες της.

Κατάφερε έτσι να φεσώσει με πάνω από δύο χιλιάδες ευρώ το ΤΕΙ Κρήτης. Μια του κλέφτη όμως, δυο του κλέφτη την έπιασαν επ’ αυτοφόρω να τηλεφωνεί ένα απόγευμα Σαββάτου τον Οκτώβριο του 2011 και φυσικά έγινε χαμός.

Όπως αναφέρει το Zarpanews η διοίκηση του ΤΕΙ υπέβαλε μήνυση εναντίον της, η οποία και συζητήθηκε την περασμένη Τετάρτη ενώπιον του Δικαστηρίου. Μάλιστα το δικαστήριο αθώωσε την κατηγορούμενη με το σκεπτικό ότι δεν διαταράχθηκε η λειτουργία του ιδρύματος.

Ωστόσο, στην εν λόγω υπόθεση, δεν εξετάστηκε το θέμα των τηλεφωνικών χρεώσεων αλλά μόνο η διατάραξη της λειτουργίας του χώρου.

Σημειώνεται πως από τη μεριά του ΤΕΙ δεν έχει κινηθεί διαδικασία διεκδίκησης αποζημιώσεων για την οικονομική ζημιά, η οποία ξεπερνά τα 2 χιλιάδες ευρώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top