ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ η κατάσταση στην Εύβοια! Ζητούν τη συνδρομή ελικοπτέρων για να πετάξουν ζωοτροφές

Νέες χιονοπτώσεις στην περιοχή

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ η κατάσταση στην Εύβοια!

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία των κατοίκων της Εύβοιας από την κακοκαιρία που έχει πλήξει την περιοχή και έχει προκαλέσει τεράστια προβλήματα που σε κάποιες περιπτώσεις δείχνουν αξεπέραστα.

Και σήμερα οι χιονοπτώσεις στην περιοχή είναι έντονες και από το πρωί προστέθηκαν εκχιονιστικά μηχανήματα, ώστε να αποκατασταθεί η κυκλοφορία σε ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου της Κύμης και να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό ορισμένα ορεινά χωριά που είναι αποκλεισμένα για περισσότερα από τρία 24ωρα.

Σύμφωνα με την αστυνομία έχει διακοπεί η κυκλοφορία σε όλο το ορεινό επαρχιακό δίκτυο της Κύμης, αλλά και της λίμνης Ευβοίας, ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος Χαλκίδας – Αιδηψού από το 68ο έως το 87ο χλμ. για φορτηγά αυτοκίνητα.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στους δρόμους Σταυρού - Αγ. Σοφίας, Στενής - Στροπώνων, Αγ. Αθανασίου - Γλυφάδας και Ροβιών - Δρυμώνα. Ακόμα, σε ένα μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου είναι αναγκαίες οι αλυσίδες.

Το βράδυ της Δευτέρας αποκαταστάθηκε η βλάβη στην παραλία Κύμης και στους Καλημεριάνους, ενώ σήμερα τα συνεργεία της ΔΕΗ εργάζονται στο Μισόκαμπο, την Πετισούνα και στο Κάτω Κουρούνι.

Πάντως, χωρίς ρεύμα παραμένουν ακόμα αρκετές περιοχές, όπως το Μετόχι και η παραλία της Χιλιαδούς.

Μάλιστα η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας επεξεργάζεται σενάρια για να μπορέσουν οι κτηνοτρόφοι της περιοχής να ταΐσουν τα ζώα τους που είναι αποκλεισμένα σε στάβλους στον ορεινό όγκο της Κύμης ανάμεσα σε αυτά και η ρίψη ζωοτροφών από ελικόπτερα.

Κλειστά τέλος θα παραμείνουν και αύριο τα σχολεία, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου Χαλκιδέων. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top