Το WedsSport ADVAN GR Supra κυριάρχησε στην κατηγορία GT500

Ο ρόλος των ελστικών που φορούσε

Το WedsSport ADVAN GR Supra κυριάρχησε στην κατηγορία GT500

Η Yokohama Rubber ανακοίνωσε ότι  αγωνιστικό αυτοκίνητο που ήταν εξοπλισμένο με την κορυφαία σειρά ελαστικών ADVAN,  κυριάρχησε στην κατηγορία GT500 στον 3ο γύρο του AUTOBACS SUPER GT, της δημοφιλούς διοργάνωσης αγώνων αυτοκινήτων τουρισμού στην Ιαπωνία.

Το νικητήριο αυτοκίνητο ήταν το WedsSport ADVAN GR Supra της TGR TEAM WedsSport BANDOH (Yuji Kunimoto/Sena Sakaguchi). Αφού τερμάτισε δεύτερο στον προκριματικό γύρο, το WedsSport ADVAN GR Supra πάλεψε για την πρώτη θέση στα πρώτα στάδια του τελικού την οποία και κατέλαβε, όταν όλα τα αυτοκίνητα της κατηγορίας GT500 είχαν τελειώσει το πρώτο τους pit stop. 

Το WedsSport ADVAN GR Supra κυριάρχησε στην κατηγορία GT500

Ο 3ος  γύρος διεξήχθη στην πίστα της  Suzuka στις 3–4 Ιουνίου και οι υψηλές επιδόσεις των ελαστικών ADVAN υποστήριξαν τη νικήτρια ομάδα, φέροντας το πολυπόθητο αποτέλεσμα στην κατηγορία GT500. Άλλωστε αυτός είναι ένας στόχος της Yokohama, που συμβαδίζει απόλυτα με την επιδίωξη μεγιστοποίησης των πωλήσεων των ελαστικών της σειράς ADVAN. Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά YΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top