Η Bentley η βιωσιμότητα και το ρεκόρ πωλήσεων

Η Bentley ετοιμάζει την επόμενη γενιά ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Η Bentley η βιωσιμότητα και το ρεκόρ πωλήσεων

Η Bentley παρουσίασε δύο βασικές πρωτοβουλίες στην αποστολή της να γίνει παγκόσμιος ηγέτης στη βιώσιμη πολυτελή κινητικότητα.Το Συμβούλιο Αειφορίας της Bentley είναι μια ομάδα εμπειρογνωμόνων απ’ όλο τον κόσμο, που δημιουργήθηκε για να προκαλέσει και να βοηθήσει την επιδίωξη της εταιρείας για αριστεία αειφορίας που περιγράφεται στη στρατηγική της Beyond100. Αυτή η ανακοίνωση έρχεται παράλληλα με την παρουσίαση της πρώτης Έκθεσης Βιωσιμότητας της Bentley.

Η Bentley η βιωσιμότητα και το ρεκόρ πωλήσεων

Το Συμβούλιο αποτελείται από τρεις κορυφαίους ειδικούς που θα βοηθήσουν στην επιτάχυνση του ταξιδιού της Bentley προς την αειφορία. Η ομάδα θα προσφέρει μια έξωθεν μαρτυρία και θα φέρει νέες ιδέες που θα προκαλούν και θα ενθαρρύνουν τη στρατηγική Beyond100, με στόχο την επίτευξη ουδετερότητας ως προς τις εκπομπές άνθρακα απ’ άκρο σε άκρο έως το 2030. 

Η Bentley η βιωσιμότητα και το ρεκόρ πωλήσεων

Το 2022, η Bentley ανακοίνωσε ένα δεκαετές επενδυτικό πρόγραμμα βιωσιμότητας ύψους 2,5 δισεκατομμυρίων λιρών σε μελλοντικά προϊόντα και στο εργοστάσιο Pyms Lane στο Crewe, όπου όλα τα μοντέλα Bentley είναι χειροποίητα και θα κατασκευάζεται η επόμενη γενιά αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η πρώτη έκθεση βιωσιμότητας ακολουθεί ένα έτος πωλήσεων ρεκόρ το 2022, με τη μάρκα να επιτυγχάνει πωλήσεις 15.174 μοναδικών αυτοκινήτων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top