Η ελληνική αποστολή στην Σιγκαπούρη

Ποιοι θα συμμετάσχουν στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων

Η ελληνική αποστολή στην Σιγκαπούρη

Με 19 αθλητές και 10 αθλήτριες θα πάρει μέρος η Ελλάδα στους 1ους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων που θα διεξαχθούν από 14-26 Αυγούστου στη Σιγκαπούρη. Η Ελλάδα, όπως συμβαίνει από το 1928 και έπειτα στους θερινούς και χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, θα παρελάσει και πάλι πρώτη στην τελετή έναρξης της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί σε μία θαλάσσια πλατφόρμα.

Οι 29 αθλητές μας θα μετάσχουν σε 9 από τα 26 αθλήματα που περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα. Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο κ. Γιάννης Καρράς, μέλος της ΕΟΕ και Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας.

Αναλυτικά τα μέλη της ελληνικής αποστολής θα είναι οι Τσάκου Ελισάβετ, Ηλιόπουλος Νικόλαος (ενόργανη γυμναστική), Κουταβάς Απόστολος (τραμπολίνο), Δούκας Ευστράτιος (ιστιοπλοΐα), Βλάχος Λάμπρος, Παναγιωταράς Σπυρίδων, Τσιλούλης Θεόδωρος και Τσελεντάκης Εμμανουήλ (μπάσκετ), Μιχαλακα Μαρία, Καρπουζλής Ιωάννης και Σαμιλίδης Παναγιώτης (κολύμβηση), Νταλαμάγκα Λυδία, Διαμαντή Ελένη, Λαμπρίδης Απόστολος και Ναστόπουλος Μιχάλης (κωπηλασία), Ζαρντιασβίλι Αλέξιος (πυγμαχία), Ευαγγελάκος Πέτρος, Ζαγορα Αλεξάνδρα, Θεοδωροπούλου Αικατερίνη, Μπερδούση Αικατερίνη, Σενικίδης Δημήτριος, Προσκυνητοπούλου Αγάπη, Τσιώκος Νικόλαος, Κυριακουλάκος Ιάσων, Φυλλαδιτάκης Νεκτάριος, Ψαράκη Ευαγγελία και Χρυσανθόπουλος Θεόδωρος (στίβος), Ντανατσίδης Αλέξιος (τζούντο) και Παρασκευοπούλου Ζωή (τοξοβολία).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top