Στο στόχαστρο των οπαδών Κούπερ και παίκτες

Επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο μετά την ήττα από τον Ηρακλή

Στο στόχαστρο των οπαδών Κούπερ και παίκτες

Φαίνεται πως ακόμη και η «ασυλία» του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αρχίζει να αμφισβητείται στο Άρη μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.


Περίπου 300 οπαδοί του Άρη μετά και την χθεσινή ήττα από τον Ηρακλή εξαγριωμένοι περίμεναν τους παίκτες και τον προπονητή έξω από το ξενοδοχείο της αποστολής. Εν τέλει οι παίκτες των «κιτρίνων» αναγκάστηκαν να φύγουν μεμονωμένα με ταξί και όχι με το λεωφορείο της ομάδας!


Οι οπαδοί του Άρη ήταν ήδη… ανάστατοι μετά την ισοπαλία με τη Λάρισα στο πρωτάθλημα και την ήττα αποκλεισμό από τα Τρίκαλα στο γήπεδο. Η ήττα από τον συμπολίτη Ηρακλή, ήταν, όμως, αυτή που ξεχείλισε το ποτήρι.


Ο «Σούπερ 3» μάλιστα δε δίστασε να εκδώσει και καυστική ανακοίνωση:


«Είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι. Συνεχίζοντας κι εμείς την αποθέωση του Κούπερ, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ότι είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία 1-1 με τη Λάρισα, είμαστε κι εμείς ευχαριστημένοι από την ήττα με 1-0, από μια ομάδα που δημιουργήθηκε σε 10 ημέρες και έχει προπονητή τον Ουζουνίδη και πρόεδρο τον Τάκη.


Ανοιχτά τα μάτια μας, λοιπόν και ανοιχτά τα αυτιά μας, γιατί πάνω από όλα είναι ο Άρης. Κι αυτό δεν είναι απλά ένα σλόγκαν, αλλά το Α και το Ω για να οδηγηθεί ο Σύλλογος εκεί που τον θέλουμε και έχου��ε δώσει τη ζωή μας για αυτό» τονίζουν οι οργανωμένοι των «κιτρίνων».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top