Ο Μέσι και η ευχή-δώρο που ζήτησε από τον Άη-Βασίλη!

Τι ζήτησε ο Αργεντινός άσος;

Ο Μέσι και η ευχή-δώρο που ζήτησε από τον Άη-Βασίλη!

Ποιο παιδί δεν ζητά δώρο από τον Άη-Βασίλη τέτοιες μέρες; Η απάντηση είναι απλή: "κανένα" και αυτό περιλαμβάνει και τα… μεγάλα παιδιά!


Ένα από αυτά τα μεγάλα παιδιά είναι και ο Αργεντινός σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και –θεωρούμενος από πολλούς- κορυφαίος παίκτης του κόσμου, Λιονέλ Μέσι.


Ο Μέσι ζήτησε, σαν καλό παιδί που είναι, το δώρο που θα ήθελε να του φέρει ο «χοντρούλης κύριος με τη γενειάδα». Ποιο είναι αυτό; Ποιο άλλο από τον μοναδικό τίτλο που του λείπει: το Κόπα Αμέρικα!


«Το 2011 θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο με την εθνική ομάδα. Γι’ αυτό ζήτησα από τον Άγιο Βασίλη για δώρο το Κόπα Αμέρικα», δήλωσε ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» από την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ροζάριο, όπου βρίσκεται για τις μέρες των εορτών.


Βέβαια, όπως αποσαφήνισε στη συνέχεια δε σκοπεύει να αφήσει το θέμα μόνο στη... διακριτική ευχέρεια του Άη-Βασίλη, ενώ πρόσθεσε ότι -με τη σειρά του- το θέλει και αυτός για δώρο στους συμπατριώτες του! «Φυσικά, θα κάνω προσωπικά και εγώ τα πάντα για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είναι το δώρο που θέλω να προσφέρω στους Αργεντινούς.Οι φίλαθλοι στην πατρίδα μου, δικαιούνται μία σπουδαία χρονιά».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top