«Χρυσός» και πάλι ο Λευτέρης Πετρούνιας στη Μελβούρνη

Το συγκινητικό μήνυμα του Ολυμπιονίκη

Στη νεογέννητη κόρη του και τους Έλληνες της Αυστραλίας αφιέρωσε ο Λευτέρης Πετρούνιας το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στους κρίκους, στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής της Μελβούρνης, το οποίο ήταν το πρώτο του μετά από 15 μήνες.

Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο ξεκαθάρισε ότι «απομένουν άλλες δύο νίκες» για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες και εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος για τα Παγκόσμια Κύπελλα του Μπακού και της Ντόχα.

Παντρεύονται μετά τους Ολυμπιακούς του 2020 Πετρούνιας και Μιλλούση

Υπογράμμισε ότι έχει ακόμη περιθώρια βελτίωσης και ανακοίνωσε ότι θα δωρίσει το χρηματικό έπαθλο του χρυσού μεταλλίου για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αυστραλία.

O «άρχοντας των κρίκων» άφησε στη δεύτερη θέση του τελικού τον Ιρανό Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (14,500 βαθμοί), ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε ο Αιγύπτιος Αλί Ζαχράν (14,200 βαθμοί).

Η συγκινητική ανάρτηση του «χρυσού» Πετρούνια

Με μια φωτογραφία στο Instagram που κρατά το χρυσό μετάλλιο, ο Λευτέρης Πετρούνιας ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη και ανέφερε ότι «προχωράει δυνατά».

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Επιτέλους μπορώ να πω ότι επιστρέφω εκεί που ήμουν και πριν! Το 1ο βήμα έγινε και προχωράμε δυνατά γιατί έχουμε δρόμο. Ο δρόμος αυτός όμως φτάνει στο Τόκυο! Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξή σας!»

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων σαββατοκύριακου του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top