Μουρίνιο: Θα αντάλλαζα το Κύπελλο με τις ζωές των θυμάτων

Γλυκόπικρη η γεύση στον τεχνικό της Μάντσεστερ για τη χθεσινή κατάκτηση του Europa League

Πολύ βαθιά είναι τα σημάδια που έχει αφήσει στους Άγγλους η τραγωδία του Μάντσεστερ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κάθε άλλο παρά στα σύννεφα βρισκόταν μετά την κατάκτηση του Europa League από την Μάντσεστερ Γουνάιτεντ, ενώ στις δηλώσεις του τόνισε πως θα αντάλλαζε το τρόπαιο με τις ζωές των θυμάτων.

«Αν θα μπορούσα να ανταλλάξω τη ζωή των θυμάτων με αυτό το κύπελλο, τότε θα το έκανα αμέσως. Θα ήταν περιττό και να το σκεφτώ δύο φορές. Αν αυτό το Κύπελλο κάνει την πόλη του Μάντσεστερ να είναι λίγο πιο ευτυχισμένη; Ίσως, όμως εμείς κάναμε απλά τη δουλειά μας» είπε ο μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Στοκχόλμη.

«Είναι ένα τρόπαιο που σημαίνει πολλά για εμένα, για τον σύλλογο, για τους παίκτες και τους φιλάθλους. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Για αυτό δεν θέλαμε να δώσουμε συνέντευξη Τύπου, πριν τον αγώνα. Έπρεπε να προετοιμάσουμε τους εαυτούς μας για να κάνουμε τη δουλειά μας και να προσπαθήσουμε να ξεχάσουμε τα γεγονότα που, προφανώς, είναι πολύ πιο σημαντικά από τη δουλειά μας. Ο κόσμος προχωράει, δεν σταματάει και εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει» σημείωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ο ίδιος, είπε ότι το Europa League είναι το πιο σημαντικό τρόπαιο της καριέρας του «γιατί είναι το τελευταίο», ενώ είπε ήταν σημαντικό και για την ομάδα γιατί εξασφάλισε τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ζοσέ Μουρίνιο φώναξε στους εκπροσώπους Τύπου: «Είμαι ακόμα ο Νο. 1! Μη με αμφισβητείτε»!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top