Μπολτ: Πήρε το 3ο ΧΡΥΣΟ! «Είμαι ο καλύτερος» δήλωσε

''Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τον εαυτό μου''

Μπολτ: Πήρε το 3ο ΧΡΥΣΟ! «Είμαι ο καλύτερος» δήλωσε

​Ο Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο, αφού οδήγησε την ομάδα σκυταλοδρομίας της Τζαμάικα στη νίκη, στην κούρσα 4x100 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

download (7).jpg
Ο Μπολτ ήταν για μια ακόμη φορά ασταμάτητος. Κατέκτησε το 3ο του χρυσό μετάλλιο στο Ρίο, το 9ο συνολικά, οδηγώντας την ομάδα της Τζαμάικα στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με χρόνο 37,27.

download (8).jpg
Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Ιάπωνες ενώ οι Αμερικανοί ακυρώθηκαν και στην 3η θέση τερμάτισε η ομάδα του Καναδά.

download (4).jpg
download (5).jpg
download (9).jpg
download (10).jpg

Η κατάταξη του τελικού:

1. Τζαμάικα 37.27

2. Ιαπωνία 37.60

3. Καναδάς 37.64

4. Κίνα 37.90

5. Μεγάλη Βρετανία 37.98

6. Βραζιλία 38.41

7. ΗΠΑ 37.62 ακυρώθηκαν

8. Τρίνινταντ & Τομπάγκο ακυρώθηκε


Πλέον, ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής βρίσκεται στην κορυφή των χρυσών μεταλλίων του στίβου μαζί με τους θρύλους, Πάαβο Νούρμι και Καρλ Λιούις, και στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της κούρσας δεν έκρυψε την ευτυχία του.

"Έγινε πραγματικότητα. Είμαι ο καλύτερος. Είμαι ευτυχισμένος και υπερήφανος για τον εαυτό μου. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα τα πετύχαινα αυτά σε back-to-back-to-back Ολυμπιακούς Αγώνες. Την πρώτη φορά ήμουν απλά χαρούμενος, τη δεύτερη φορά ήταν η πρόκληση και την τρίτη ήταν κάτι το απίστευτο. Ελπίζω να ανέβασα τον πήχη αρκετά ψηλά ώστε να ��η μπορέσει κάποιος να το επαναλάβει", είπε ο 30χρονος Τζαμαϊκανός (κλείνει τα 30 την Κυριακή), ο οποίος υποσχέθηκε πως "θα μείνω ξύπνιος μέχρι αργά και θα διασκεδάσω".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top