Ματσάρα με συνολικά επτά γκολ το Άρσεναλ-Λίβερπουλ!

Αγώνας για γερά νεύρα

Ματσάρα με  συνολικά επτά γκολ το Άρσεναλ-Λίβερπουλ!

Τις γνωστές αυτοκτονικές τάσεις που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια επανέλαβε η Λίβερπουλ στην πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος, μόνο που αυτή την φορά δεν το πλήρωσε και πέρασε νικηφόρα από το «Εμιρέιτς» με 4-3 επί της Άρσεναλ.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 31΄, κατάφεραν με τον εκπληκτικό Κουτίνιο (2 γκολ) να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα και στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου να προηγηθούν με 4-1. Κάπου εκεί χαλάρωσαν, με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο γκολ μέσα σε 11 λεπτά και το παιχνίδι πήρε δραματική μορφή στα τελευταία λεπτά, χωρίς, ωστόσο, να αλλάξει κάτι άλλο.

«Με το δεξί» μπήκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη νέα σεζόν της Premier League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν 3-1 της Μπόρνμουθ στο "Vitality Stadium", στο πρώτο παιχνίδι του Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Γιουνάιτεντ σε αγώνα πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν προβάδισμα τριών τερμάτων με τα γκολ των Μάτα (40), Ρούνεϊ (59) και Ιμπραΐμοβιτς (64), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «τσέρις» ήταν να μειώσουν με τον Σμιθ (69).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top