«Αυλαία» με ήττα για τη Λέστερ από την Χαλ

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε 2-1

«Αυλαία» με ήττα για τη Λέστερ από την Χαλ

Η πρεμιέρα του αγγλικού πρωταθλήματος δεν ήταν καθόλου καλή για τους γηπεδούχους. Εάν εξαιρέσει κανείς την έκπληξη που έκανε η «νεοφώτιστη», Χαλ, επί της πρωταθλήτριας, Λέστερ, στα ματς του «κυρίως πιάτου» της 1ης αγωνιστικής οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν, καθώς σε 2 παιχνίδια έφυγαν με το «διπλό», ενώ σε άλλα τρία με το βαθμό της ισοπαλίας.

Με το... αριστερό μπήκε η πρωταθλήτρια Λέστερ στη νέα σεζόν της Premier League, καθώς ηττήθηκε 2-1 στο «KCOM Στέιντιουμ» από τη «νεοφώτιστη» Χαλ, στην αναμέτρηση που «άνοιξε την αυλαία» της αγωνιστικής περιόδου 2016-17. Οι «τίγρεις» προηγήθηκαν δύο φορές με τα τέρματα των Ντιομαντέ (45+1΄) και Σνόντγκρας (57΄), ενώ το μόνο που κατάφεραν οι «αλεπούδες» του Κλαούντιο Ρανιέρι ήταν να ισοφαρίσουν προσωρινά με το πέναλτι του Μαχρέζ στο 47΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Λέστερ έγινε η πρώτη κάτοχος του τίτλου στην Premier League που ηττήθηκε στο εναρκτήριο παιχνίδι της για την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, με αυτογκόλ του ΜακΝερ, τρία λεπτά πριν το φινάλε, «λύγισε» η Σάντερλαντ στο «Ετιχαντ», με την Μάντσεστερ Σίτι να φθάνει «αγχωτικά» στην νίκη με 2-1, στο ντεμπούτο του Πεπ Γκουαρδιόλα σε επίσημο ματς στον πάγκο των «πολιτών».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top