Οι ''ερυθρόλευκοι'' ανακοίνωσαν τον Πάουλο Μπέντο

Οι πρώτες δηλώσεις του 47χρονου προπονητή

Οι
Την πρόσληψη του Πορτογάλου, Πάουλο Μπέντο, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι δυο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και μέρες, όμως έπρεπε να λυθούν κάποια τυπικά ζητήματα του Πορτογάλου προπονητή με την πρώην ομάδα του, την Κρουζέιρο.

Έτσι, αφού διευθετήθηκαν αυτά οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν στην επισημοποίηση της συμφωνίας με τον 47χρον�� προπονητή.



Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο τεχνικό, Πάουλο Ζόρζε Γκόμες Μπέντο».

Έτοιμος για σκληρή δουλειά και τίτλους με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ ο Πάουλο Μπέντο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, είπε ότι στόχος του είναι η δημιουργία ενός Ολυμπιακού που θα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, ενώ σχετικά με τον Αντρέ Μάρτινς τόνισε πως πρόκειται για έναν παίκτη πολυεργαλείο που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τη διοίκηση του συλλόγου. Είμαι ευτυχισμένος που έχω έρθει σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με τεράστια ιστορία. Πετυχαίνει σπουδαία πράγματα και θέλω να πετύχω και εγώ μαζί του. Θέλω να ζητήσω από όλους να δουλεύουν για το καλύτερο. Δεν υπάρχει άλλος στόχος από το να κερδίζουμε. Γι’ αυτό βρίσκομαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα. Να γνωρίσω τους παίκτες όσο πιο γρήγορα γίνεται, γιατί είμαστε μόλις μία εβδομάδα πριν από ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για τα προκριματικά του Europa League. Μετά έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος», είπε ο Μπέντο, ο οποίος αναφέρθηκε και στην Αρούκα.

«Τα τελευταία χρόνια είναι μια ομάδα που εξελίσσεται γρήγορα. Αναγνωρίζουμε το μεγαλείο του Ολυμπιακού, όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα δεχθούμε ότι θα είναι εύκολα τα ματς. Πρέπει να τη σεβαστούμε. Οσο μικρή ή μεγάλη και αν είναι μια ομάδα, πρέπει να παίξεις καλά για την ξεπεράσεις. Δεν θα είναι εύκολη υπόθεση η πρόκριση. Προερχόμαστε από έναν αποκλεισμό και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε κανένα ματς από αυτά που δώσαμε».

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε πως γνωρίζει πολύ καλά «πως είναι να δουλεύεις υπό πίεση. Η ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει τόσα πολλά πρωταθλήματα, για να μπορείς να ξεπερνάς τους αντιπάλους πρέπει να είσαι ο καλύτερος. Ηρθα να δουλέψω για να είμαι πρώτος. Πάντα δουλεύεις με πίεση, πάντα με την υποχρέωση να κερδίζεις και να βρίσκεται στην καλύτερη θέση. Είμαι έτοιμος να δουλέψω».

Σχετικά με τη μεταγραφή του Μάρτινς είπε πως «είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζω καλά. Εχω δουλέψει ξανά μαζί του. Πιστεύουμε ότι μπορεί να μας βοηθήσει. Τόσο στην ανάπτυξη, όσο και στην αμυντική λειτουργία. Είναι ένας παίκτης που ταιριάζει στη φιλοσοφία του Ολυμπιακού», ενώ για τρόπο που θέλει ν` αγωνίζεται ο Ολυμπιακός τόνισε:

«Να παίζουμε καλά, να νικάμε, να κατακτάμε τίτλους. Γνωρίζουμε ότι ο μεγάλος στόχος ήταν και συνεχίζει να είναι να κατακτήσει ο Ολυμπιακός όλους τους τίτλους στη διάρκεια της σεζόν. Γι' αυτό θα προσπαθήσουμε και θα δουλέψουμε μαζί με τους παίκτες μας. Ο στόχος είναι συλλογικός. Προσωπικά εγώ θέλω, μαζί με τους συνεργάτες μου, να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κατακτήσουμε τους στόχους μας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top