Εκτός τελικού η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών

Την Παρασκευή (12/8) θα αγωνιστούν στον «μικρό» τελικό

Εκτός τελικού η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών

Η τετράκωπος άνευ πηδαλιούχου των ανδρών έμεινε εκτός τελικού, στην Ολυμπιακή Ρεγκάτα του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι Γιάννης Τσίλης, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Χρήστου και Διονύσης Αγγελόπουλος πραγματοποίησαν απογοητευτική εκκίνηση και τερμάτισαν 5οι στην 1η ημιτελική σειρά.

Την Παρασκευή (12/8) θα αγωνιστούν στον «μικρό» τελικό, στις 15:40, για τις θέσεις 7-12, στη Lagoa Rodrigo de Freitas

Οι Έλληνες κωπηλάτες ήταν στα φαβορί για τα μετάλλια και ο αποκλεισμός τους αποτελεί απογοήτευση για την ελληνική κωπηλασία. Στα 500 μέτρα ήταν 6οι και τελευταίοι, στα 1000 προσπέρασαν 5οι, αλλά στα 1500 ήταν πάλι 6οι, για να τερματίσουν εν τέλει στην 5η θέση και να αποκλειστούν από τον τελικό. Με χρόνο 6:24.04 τερμάτισαν προτελευταίοι οι Τζιάλλας, Τσίλης, Χρήστου και Αγγελόπουλος.

Την πρόκριση στον τελικό από αυτή την ημιτελική σειρά πήραν ως 1οι οι Αυστραλοί Ουίλιαμ Λόκγουντ, Τζόσουα Ντάκλεϊ Σμιθ, Τζούσουα Μπουθ και Αλεξάντερ Χιλ (6:11.82), ως 2οι οι Νοτιοαφρικανοί Ντέιβιν�� Χαντ, Τζόναθαν Άλαν Σμιθ, Βίνσεντ Μπριτ και Τζέικ Μίλτον Γκριν (6:15.22) και ως 3οι οι Ιταλοί Ντομένικο Μοντρόνε, Ματέο Καστάλντο, Ματέο Λόντο και Τζιουζέπε Βιτσίνο (6:16.54).

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top