Πουλήθηκε 350.000 ευρώ η Rolls-Royce του Σουμάχερ

Η θεραπεία αποκατάστασής του κοστίζει 180.000 ευρώ την εβδομάδα

Πουλήθηκε 350.000 ευρώ  η Rolls-Royce του Σουμάχερ
Η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ παραμένει άγνωστη.

Πληροφορίες σχετικά με τον Γερμανό πιλότο της F1 φτάνουν με το σταγονόμετρο και μετά βίας δίδονται πληροφορίες από το περιβάλλον του.

Πάντως η ακριβή θεραπεία που ακολουθεί, φαίνεται ότι αναγκάζει την οικογένειά του να προχωρήσει σε πωλήσεις, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα. Τελευταία πούλησε μία Rolls-Royce που είχε ο Σουμάχερ.

Το αυτοκίνητο αγοράστηκε από μια πορτογαλική εταιρεία αντί 350.000 ευρώ και τώρα προσπαθεί να το πουλήσει με 390.000 ευρώ. Η εταιρεία, που εδρεύει στο Αλγκάρβε, έχει εκθέσει το αυτοκίνητο σε μία από τις εγκαταστάσεις της, όπου μπορεί κάποιος να διαπιστώσει ότι το όχημα ανήκε στον Σουμάχερ, αφού μέσα υπάρχει μία επιγραφή με το όνομα του ιδιοκτήτη.

Το όχημα έχει 9.000 χιλιόμετρα. Η οικογένεια του Σουμάχερ, προσπαθεί να του παράσχει όλα τα διαθέσιμα μέσα, που μπορούν να τον βοηθήσουν. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεκαπέντε άτομα τον παρακολουθούν μέρα και νύχτα.

Η θεραπεία αποκατάστασής του κοστίζει 180.000 ευρώ την εβδομάδα, και στα τρία χρόνια που έχουν περάσει από το ατύχημα στις Άλπεις, έχουν ξοδευτεί 24.000.000 ευρώ. Το Forbes εκτιμά την περιουσία του Σουμάχερ στα 690.000.000 ευρώ
. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top