Πήρε αποφάσεις ο Μαρινάκης: Βάζει 20 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό

Πολλές και μεγάλες οι αλλαγές στους ερυθρόλευκους μετά τον αποκλεισμό από την Μπερ Σεβά στο Champions League

Πήρε αποφάσεις ο Μαρινάκης: Βάζει 20 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό

Σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του Ολυμπιακού πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά την διάρκεια της σύσκεψης «κορυφής» που έλαβε χώρα την Παρασκευή στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.

Μετά από ανακοίνωση, έγινε γνωστό πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα αυξήσει το μετοχικό κεφάλαιο της ομάδας κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλύψει ο ίδιος.

Όπως διευκρινίζεται από τους ερυθρόλευκους, η απόφαση αυτή λήφθηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ έτσι ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία της ομάδας από την απώλεια των εσόδων που θα έχει η ομάδα από την μη συμμετοχή της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα, παραιτήθηκε ο Γιάννης Βρέντζος και ο Φρανσουά Μοδέστο αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής.

Περαιτέρω αρμοδιότητες αναλαμβάνουν οι κκ Κουντούρης, Παύλου και Γιαννίκος.

Την ίδια ώρα ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, ενώ επιστρέφει ο Σαλίνο και… τελειώνουν ο Μανιάτης με τον Φιγκέιρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ:

«1. Το Μετοχικό Κεφάλαιο της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα αυξηθεί κατά 20 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου και άμεσα από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η συγκεκριμένη αύξηση υλοποιείτ��ι προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα με την απώλεια εσόδων από το UEFA Champions League και η ομάδα να συνεχίσει δυνατή και να ενισχυθεί, για να κατακτήσει όλους τους στόχους της. Ο κ. Μαρινάκης, όπως και το 2010, που η ομάδα μας δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και την περσινή σεζόν που τελείωσε με ζημιά 8 εκατομμυρίων ευρώ, έτσι και τώρα δεν αφήνει τον Ολυμπιακό να μπει σε οικονομικές περιπέτειες.

2. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Γιάννης Βρέντζος, υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή και θα τεθεί σε ισχύ από την επόμενη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ. Περεταίρω αρμοδιότητες που αφορούν στη λειτουργία της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αναλάβουν οι κ.κ. Κουντούρης, Παύλου, Γιαννίκος.

3. Λύνεται η συνεργασία με τον τεχνικό σύμβουλο και επικεφαλής του τμήματος scouting Χουάνχο Λορένθο Μολπεσέρες.

4. Ο κ. Φρανσουά Μοντεστό αναλαμβάνει Αθλητικός Διευθυντής».


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top