Ο γιος του Πύρρου Δήμα ετοιμάζεται να ασχοληθεί με την πολιτική στην άλλη όχθη του Ατλαντικού

Πατέρας και παιδί θα συναντηθούν στις ΗΠΑ

​Την αγάπη του πατ��ρα του όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά και για την πολιτική, έχει κληρονομήσει ο μεγάλος γιος του Πύρρου Δήμα, Βίκτωρας.

Ο νεαρός μπορεί να κάνει γυμναστική και να φροντίζει το σώμα του, αυτό όμως που πραγματικά θέλει είναι να διαπρέψει στο χώρο της πολιτικής.

βίκτωρας (324x364).jpg
Μάλιστα σπουδάζει πολιτικές επιστήμες σε κορυφαίο αμερικανικό Πανεπιστήμιο και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις συμφοιτήτριές του.

βίκτωρας 1 (179x304).jpg

«Έχω μυήσει τα παιδιά μου στον αθλητισμό. Τα έχω ενθαρρύνει να ασχοληθούν με αυτό. Προέχουν βέβαια οι σπουδές τους. Σχετικά με την πολιτική έχω διακρίνει μία κλίση που μεγαλύτερου γιου μου, Βίκτωρα ο οποίος και σπουδάζει πολιτικές επιστήμες» είχε πει ο Πύρρος Δήμας σε παλαιότερη συνέντευξή του όταν ο γιος του ακόμα φοιτούσε στο κολέγιο του Ψυχικού.

βίκτωρας 2 (176x148).jpg
Πατέρας και γιος, μπορεί να αποχωρίστηκαν για λίγο αφού ο Πύρρος Δήμας θα αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην Ομοσπονδία Άρσης Βαρών των ΗΠΑ όμως αναμένετε να ξανασυναντηθούν στις ΗΠΑ.

βίκτωρας 3 (168x157).jpg


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top