Ορθοπεταλιές στο Άλσος Βεϊκου:Εντυπωσίασαν οι ποδηλάτες (ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Νοεμβρίου

Ορθοπεταλιές στο Άλσος Βεϊκου:Εντυπωσίασαν οι ποδηλάτες (ΦΩΤΟ)

Σε μια διοργάνωση εφάμιλλη των ευρωπαικών, που διεξήχθη για πρώτη φορά στο Άλσος Βείκου του Γαλατσίου, ολοκληρώθηκε την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, το Αττικό Κύπελλο Ορεινής Ποδηλασίας για το 2015.

alsos veikou _ntegiannis.jpg
(Ντεγιάννης Μανώλης)


Παράλληλα με τους αγώνες ΜΤΒ, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος Θησέας με τον Δήμο Γαλατσίου, είχαμε και τον εναρκτήριο αγώνα της σεζόν για το αγώνισμα του Cyclocross (ή διαφορετικά κουρσάκια στο χώμα).

alsos veikou 3.jpg

Στους αγώνες ΜΤΒ και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία των Ανδρών, ο Μανώλης Ντεγιάννης (ΑΕΚ) έκανε την έκπληξη και πήρε σχετικά εύκολα την νίκη. Δημήτρης Ροβάκης (Τάλως Χανίων) και Παναγιώτης Παρράς (Θησέας), όντας και ελαφρώς καταπονημένοι από την συμμετοχή τους λίγες ώρες πριν στο Cyclocross, δεν άντεξαν τον δυνατό ρυθμό που επέβαλε ο Ντεγιάννης, και κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Νίκη για αθλητή της ΑΕΚ είχαμε και στην κατηγορία Παίδων, με τον Παναγιώτη Λεούση, να κερδίζει την κούρσα, μπροστά από τον συναθλητή του Παν.Τσιμπούκα (2ος) και τον Παύλο Ευθυμιάδη του Θησέα (3ος), και παράλληλα κατέκτησε και το Αττικό Κύπελλο της κατηγορίας του. Στις όπεν κατηγορίες είδαμε αρκετές συμμετοχές και γρήγορες κούρσες εξίσου από πολλούς ποδηλάτες που πρωταγωνίστησαν σε όλη την σειρά αγώνων του Αττικού Κυπέλλου 2015.
alsos veikou kentikh.jpg


Και ενώ το Αττικό Κύπελλο ΜΤΒ μας αποχαιρέτησε για το 2015, την σκυτάλη παίρνει ένα καθαρά χειμερινό αγώνισμα της ποδηλασίας το Cyclocross, με τους Δημήτρη Ροβάκη και Πάνο Παρρά να μάχονται για την πρώτη θέση σχεδόν μέχρι τέλους, τον παλαίμαχο Γιώργο Γκίνη να κατακτά το χάλκινο μετάλλιο και τους υπόλοιπους τολμηρούς συμμετέχοντες να απολαμβάνουν την συμμετοχή τους και την συναρπαστική εμπειρία σε αυτό το αγώνισμα.

Συνοπτικά οι νικητές:

· Ανδρες Ελιτ: Ντεγιάννης Μανώλης (ΑΕΚ)
· Οπεν Xpert -39: Βασίλης Κούπριζας
· Οπεν Xpert 40+: Τάκης Μπαλάσκας
· Παίδων: Παναγιώτης Λεούσης (ΑΕΚ)
· Οπεν Fan: Πανος Χριστοφόρου
· Οπεν Fan γυναίκες: Ειρήνη Καρούσου
· Οπεν Kids: Νικηφόρος Αρβανίτου
· Cyclocross Ανδρών: Δημήτρης Ροβάκης (Τάλως Χανίων)
· Cyclocross Οπεν: Δήμος Γαλλής

Τους αγώνες παρακολούθησε ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ.Γιώργος Μαρκόπουλος καθώς και ο Αντιδήμαρχος κ.Μάνος Ελευθερίου, οι οποίοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι για την έλευση μιας τέτοιας αθλητι��ής διοργάνωσης στους χώρους του Άλσους και ανανέωσαν το ραντεβού για τον Απρίλιο του 2016, αυτή την φορά με συμμετοχές αθλητών και από το εξωτερικό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top