Αναχώρησε για Βερολίνο η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Άλμπα

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στις 21.00 το βράδυ της Παρασκευής

Αναχώρησε για Βερολίνο η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Άλμπα

Το πρωί της Πέμπτης (05/02), η αποστολή του Παναθηναϊκού «πέταξε» με προορισμό το Βερολίνο, εν όψει του κρίσιμου αγώνα για το top16 της Ευρωλίγκα κόντρα στην Άλμπα, την Παρασκευή (21:00).

Ο Έι Τζέι Σλότερ μπήκε κανονικά στο αεροπλάνο για τη Γερμανία, σε αντίθεση με το Νίκο Παππά που έμεινε στην Αθήνα για να αναρρώσει.

Λίγο πριν την αναχώρηση o Εστέμπαν Μπατίστα δήλωσε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς να πάρουμε ένα ματς μακριά από την έδρα μας κάτι που θα μας βοηθήσει να φτιάξουμε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθησή μας. Να χτίσουμε χαρακτήρα. Πρέπει να παίξουμε όπως στο ΟΑΚΑ γιατί είναι ευκαιρία να πάρουμε μια σπουδαία νίκη. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στα εκτός έδρας ματς είναι πως δεν έχουμε την ίδια συγκέντρωση με τους αγώνες στ�� ΟΑΚΑ. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο και το ρυθμό να παίξουμε όπως στην Αθήνα. Ήμασταν κοντά στο σκορ σε αρκετά παιχνίδια μακριά από το «σπίτι» μας αλλά δεν είχαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση για να κερδίσουμε. Πρέπει αυτό να αλλάξει προκειμένου να βελτιώσουμε τη θέση μας στον όμιλο».

Από την πλευρά του, ο συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ανέφερε: «Προβλήματα έχουμε όλο το χρόνο και έχουμε μάθει να ζούμε με αυτά. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Έχει κάνει καλές νίκες στη μέχρι τώρα πορεία της στο
Top-16. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και αν κάνουμε αυτά που έχουμε πει πιστεύω πως θα καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top