Από την Ρίγα αρχίζει σήμερα το ταξίδι μας στο Μουντιάλ!

Τι ετοιμάζει ο Φερνάντο Σάντος. «Κακή ακόμα και η ισοπαλία», δηλώνει

Από την Ρίγα αρχίζει σήμερα το ταξίδι μας στο Μουντιάλ!

Την Λετονία αντιμετωπίζει απόψε η Εθνική μας (21:30, Mega), στον πρώτο της αγώνα για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2014. «Κακή ακόμα και η ισο��αλία», δήλωσε ο Φερνάντο Σάντος, που έχει την «φαρέτρα» του γεμάτη και αναμένεται να παρατάξει τους παίκτες μας με 4 – 4 – 2.

Η γαλανόλευκη αγαπημένη στοχεύει στους 3 βαθμούς της νίκης, απέναντι σε έναν αντίπαλο τον οποίο τον γνωρίζει καλά καθώς τον αντιμετωπίζει για τρίτη σερί προκριματική φάση.

Αν και στη συνέντευξη Τύπου ο Φερνάντο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του για το πώς θα παραταχθεί η Ελλάδα, το 4 – 4 – 2 θεωρείται ως το επικρατέστερο σύστημά μας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Καρνέζης και μπροστά του οι Κ. Παπαδόπουλος και Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης (δεξιά) και Σπυρόπουλος (αριστερά). Αμυντικά χαφ αναμένεται να είναι οι Κατσουράνης και Τζιόλης, ενώ στα πλάγια θα δούμε τους Φορτούνη και Μανιάτη. Γκέκας και ένας εκ των Μήτρογλου ή Σαμαρά θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζόρβας, Γλύκος, Βύντρα, Χολέμπας, Σιόβας, Μαλεζάς, Νίνης, Δημούτσος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος και Αθανασιάδης.

Στην «απέναντι» όχθη, ο Αλεχάντρς Στάρκοβιτς θα παρατάξει τη Λετονία με 4 – 2 – 3 – 1. Στον άσο θα ξεκινήσει ο Βάνις και στην άμυνα θα παίξουν οι Κλάβα, Γκορκς, Ιβάνοβς και Κριάουκλις, αμυντικά χαφ θα είναι οι Λάιζανς, Φερτόβς και την τριάδα στα χαφ οι Λουκιάνοβς, Τσάουνα και Βερπακόβσκις. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ρούντνεβς.

«Έχω όλους τους παίκτες προετοιμασμένους για το παιχνίδι. Πιστεύω πάρα πολύ στις ικανότητες και στην ποιότητα των παικτών μου. Πιστεύουν στις δυνατότητές τους και θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσουμε καλά στα προκριματικά του Μουντιάλ», είπε ο Φερνάντο Σάντος και πρόσθεσε: «αν έρθει ισοπαλία αυτό το ματς για εμάς θα είναι ένα κακό αποτέλεσμα. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα είναι εύκολο παιχνίδι για εμάς. Σεβόμαστε τη Λετονία πάρα πολύ».

Για την ιστορία, Ελλάδα και Λετονία έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές στη Ρίγα κατά το παρελθόν, με το τελευταίο ματς να είναι εκείνο της 6ης Σεπτεμβρίου 2011, που έληξε ισόπαλο με 1 – 1.

Επόμενος «σταθμός» προς το Ρίο είναι το στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», όπου η Εθνική μας θα υποδεχθεί την Τρίτη την Λιθουανία.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top