Ναζιστικός χαιρετισμός κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων σε έγχρωμους αστυνομικούς!

ΔΕΙΤΕ την προσβλητική χειρονομία κατά τη διάρκεια αγώνα μπάσκετ

Ναζιστικός χαιρετισμός κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων σε έγχρωμους αστυνομικούς!

Τα… ναζιστικά του αισθήματα στη φόρα έβγαλε ένας Λιθουανός οπαδός μπάσκετ, ο οποίος κατά τη διάρκεια αγώνα στο Ολυμπιακό Πάρκο, σήκωσε το δεξί του χέρι, χαιρετώντας με την φασιστική χειρονομία, όταν δυο έγχρωμοι αστυνομικοί, του έκαναν την παρατήρηση, επειδή ενοχλούσε πολύ τους υπόλοιπους θεατές, τόσο εκείνος, όσο και η παρέα του.

Την εν λόγω στιγμή, «συνέλαβε» με την κάμερα του, ένα ζευγάρι Άγγλων, ενώ από δίπλα, διακρίνονται οι αστυνομικοί, να παρατηρούν τον οπαδό, και να μην κάνουν τίποτα.

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Λιθουανού οπαδού, όπως είναι φυσικό, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τις αντιρατσιστικές οργανώσεις, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα, επειδή θεώρησαν πως τουλάχιστον οι αστυνομικοί, θα έπρεπε να έχουν αντιδράσει κάπως.

Μάλιστα, μάρτυρες που είδαν από κοντά το περιστατικό κατά τη διάρκεια του αγώνα Λιθουανία-Αργεντινή, λένε πως, τόσο ο άντρας όσο και η παρέα του, έπιναν συνεχώς και δεν κάθονταν στις θέσεις τους, με αποτέλεσμα να μην αφήνουν τους υπόλοιπους θεατές να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Γι΄αυτό και όταν οι έγχρωμοι αστυνομικοί τους πλησίασαν ��στε να τους κάνουν την παρατήρηση, ένας εξ΄αυτών, ο άνδρας που βλέπετε, σήκωσε ναζιστικά το χέρι του, με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην του πουν τίποτα, αλλά να φύγουν και άπραγοι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top