Γνωρίστε τη ŠKODA μέσα από νέα πλατφόρμα επικοινωνίας

Βίντεο ,φωτογραφίες και πληροφορίες για όλους

Γνωρίστε τη ŠKODA μέσα από νέα πλατφόρμα επικοινωνίας

Το SKODA Storyboard (www.skoda-storyboard.com) είναι το νέο media portal της μάρκας και προαναγγέλλει μία νέα online εποχή. Η πλατφόρμα παρουσιάζει ενδιαφέρουσες ιστορίες από τον κόσμο της ŠKODA, προσαρμοσμένες και μελετημένες για χρήση σε ηλεκτρονικά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το κοινό πλέον κανάλι επικοινωνίας των τμημάτων επικοινωνιών και Marketing αποτελεί ορόσημο στην online στρατηγική της μάρκας. Το ŠKODA Storyboard είναι η νέα online πλατφόρμα επικοινωνίας της SKODA, μέσω της οποίας παρέχονται επίκαιρες πληροφορίες, ειδήσεις και ιστορίες σχετικές με τη μάρκα. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει επίσης βίντεο, βιβλιοθήκες φωτογραφιών, λήψεις (downloads) και συνδέσμους (links).

Επιπλέον, η πλατφόρμα συγκεντρώνει τα κανάλια της εταιρείας στα social media. Όλο το περιεχόμενο του SKODA Storyboard είναι εγκεκριμένο για περαιτέρω χρήση από τα media. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα απευθύνεται σε ειδικά κοινά όπως δημοσιογράφους και διαμορφωτές κοινής γνώμης, καθώς και πελάτες ή φίλους της μάρκας.

Εκτός από το ελκυστικό περιεχόμενο, το SKODA Storyboard υιοθετεί μία σύγχρονη και φιλική προς το χρήστη δομή, προσαρμοσμένη στη νέα εκφραστική σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας, ενώ χάρη στην ευφυή τεχνική σχεδιασμού “Responsive Design”, ο ιστότοπος μπορεί να χρησιμοποιείται από όλες τις συσκευές  – desktops, tablets ή smartphones - και να προσαρμόζεται στις διαστάσεις της οθόνης προβολής του χρήστη.

Βαγγέλης Γκούμας

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top