Νέο Citroen C3 στους τελικούς τριών διαφορετικών θεσμών

Ετοιμάζεται για διακρίσεις

Το νέο Citroen C3, ήρθε στη χώρα μας, και ήδη διεκδικεί, με πολύ καλές πιθανότητες, τον τίτλο του καλύτερου αυτοκινήτου του 2017, όχι σε έναν, ούτε σε δύο αλλά σε τρείς διαφορετικούς θεσμούς. Πιο συγκεκριμένα το νέο Citroen C3 έχει προκριθεί στην τελική επτάδα για τον Θεσμό του Ευρωπαϊκού Αυτοκινήτου της Χρονιάς για το 2017.

Η ανάδειξη του νικητή θα γίνει στις 6 Μαρτίου 2017, μία ημέρα πριν την πρώτη Press Day του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ο δεύτερος θεσμός είναι ο επίσης Ευρωπαϊκός Θεσμός του Autobest 2017, όπου το νέο Citroen C3 έχει προκριθεί στην τελική πεντάδα. Η ανακοίνωση του νικητή θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου 2016, ενώ η απονομή θα λάβει χώρα το Φεβρουάριο του 2017. Ο τρίτος θεσμός, στον οποίο το νέο Citroen C3 έχει προκριθεί στην τελική δεκάδα, είναι το Ελληνικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς για το 2017, όπου σήμερα 8 Δεκεμβρίου θα αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

citroen c3 2.jpg
Το νέο Citroën C3 διακρίνεται για τη σύγχρονη, μοντέρνα και αισιόδοξη σχεδίασή του. Ακολουθώντας τις ανανεωμένες σχεδιαστικές γραμμές της μάρκας, επιδεικνύει μοναδικές αναλογίες που το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο. Οι ρευστές καμπύλες, τα μυώδη φτερά και τα δυναμικά σχεδιαστικά στοιχεία, συνθέτουν ένα αυτοκίνητο με σύγχρονη εμφάνιση που αποπνέει ενεργητικότητα και αισιοδοξία. Οι επιλογές εξατομίκευσης στο εξωτερικό και στο εσωτερικό του θα σας συναρπάσουν, καθώς το δικό σας δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο

Η ασφαλής οδική του συμπεριφορά, τα στιλάτα και πρακτικά Airbumps , το άνετο εσωτερικό του και η ConnectedCam Citroën, ένα σύστημα κάμερας HD το οποίο καταγράφει τις οδηγικές εμπειρίες με την δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή μετέπειτα προβολής. Το νέο Citroen C3 φέρει υπερ-πλούσιο εξοπλισμό, με τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού που περιλαμβάνουν: 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσης νεκρής γωνίας.

citroen c3 πισω.jpg
Tο νέο Citroen C3 με κατανάλωση από 3,2lt/100km, σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τις διαδρομές σας τόσο εντός όσο και εκτός πόλης. Προσφέρει μία εμπειρία πρωτόγνωρης άνεσης χάρη στα μεγάλα του καθίσματα, τις άνετες αναρτήσεις, τους χώρους και την απίστευτη εργονομία που σας προσφέρει η προηγμένη άνεση Citroën Advanced Comfort .


Βαγγέλης Γκούμας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top