Έρχεται το Seat Ateca στην Ελλάδα

​Στα τέλη του χρόνου

Έρχεται  το Seat Ateca στην Ελλάδα
Το όνομα αυτού Ateca και είναι το πρώτο crossover/SUV της Skoda το οποίο πρόκειται να αναστατώσει την Ευρωπαϊκή αγορά καθώς διαθέτει την σφραγίδα του ομίλου VW . Την βασική έκδοση του Seat Ateca κινεί ο 1.0 τρικύλινδρος Turbo, με απόδοση 115 άλογα και αποτελεί το μοναδικό SUV αυτού του μεγέθους με τέτοιο κυβισμό.

Αμέσως μετά υπάρχει η έκδοση με τον 1.4 TSI με τους 150 ίππους και το έξυπνο σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων, ενώ στους diesel περιλαμβάνονται ο 1.6 TDI με τα 115 άλογα και ο 2.0 TDI με 150 και 190 άλογα. Tα μηχανικά αυτά σύνολα συνεργάζονται με μηχανικά κιβώτια έξι σχέσεων ή το αυτόματο διπλού συμπλέκτη με τις 7 σχέσεις με την κίνηση να μεταφέρεται στους εμπρός ή στους τέσσερις τροχούς,
SEAT-ATECA_2.jpg
Το Ateca «πατάει» στη γνωστή πλατφόρμα MQB του ομίλου VW και οι διαστάσεις του είναι μήκος 4,36 m., πλάτος 1,84 m., ύψος 1,6 m, με τον χώρο αποσκευών να έχει διαθέσιμα 510 λίτρα για την δικίνητη έκδοση και 485 λίτρα για την τετρακίνητη έκδοση . Το νέο μοντέλο πρόκειται να έρθει στην χώρα μας με πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας στα τέλη του χρόνου ή το αργότερο στις αρχές του επομένου σε ανταγωνιστικές τιμές.

Bαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top