Τα αυτοκίνητα BMW και ΜΙΝΙ «σκέφτονται» για σένα

Και σε ενημερώνουν για τα πάντα

Τα αυτοκίνητα BMW και ΜΙΝΙ «σκέφτονται» για σένα
Οι υπηρεσίες του Connected Drive που προσφέρει πλέον η BMW και η MINI δείχνουν πόσο μπορεί να προχωρήσει η τεχνολογία προς όφελος του οδηγού. Η κλήση έκτακτης ανάγκης βοηθά τον οδηγό να επικοινωνήσει χειροκίνητα η αυτόματα με τον Ευρωπαϊκό αριθμό 112 όταν το αυτοκίνητο εμπλακεί σε ατύχημα.
bmw con 2.jpg
Χειροκίνητα γίνεται ακόμη με το πλήκτρο SOS που βρίσκεται στην οροφή του αυτοκινήτου. Ακόμη μια δωρεάν κάρτα sim ενημερώνει και δίνει το στίγμα που βρίσκεται το αυτοκίνητo.
Με την βοήθεια του βασικού εξοπλισμού BMW Teleservises όλο το 24ωρο, ο οδηγός ενημερώνεται για τις εργασίες συντήρησης αλλά και για τις λύσεις σε βλάβες που εμφανίζονται μέσω πάλι της κάρτας sim η οποία στέλνει τα δεδομένα στον επίσημο επισκευαστή .Ο τελευταίος στη συνέχεια έρχεται σε επαφή με τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και τον ενημερώνει για την κατάσταση του αυτοκινήτου.

bmw con 3.jpg
Υπάρχει ακόμη και η TeleService Battery Guard (Προστασία Μπαταρίας TeleService) που ελέγχει συνεχώς το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του με την παράλληλη ενημέρωση του επισκευαστή.Το Connected Drive, συνδέεται και με το κινητό σου ενώ μπορεί να σε ενημερώσει για τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους, την ύπαρξη θέσης στάθμευσης ενώ υπάρχουν και άλλες εφαρμογές που σου δίνουν την δυνατότητα μεγάλης on line ενημέρωσης.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top