Βράβευση της Kosmocar

Στα “Business IT Excellence (ΒΙΤΕ) Awards 2015 ”»

Η Kosmocar Α.Ε., στην τελετή απονομής των Business IT Excellence (BITE) Awards 2015 που πραγματοποιήθηκε παρουσία όλης της αγοράς Πληροφορικής/ Επικοινωνιών και εκπροσώπων της ακαδημαϊκής κοινότητας απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία CRM & Ψηφιακό Μάρκετινγκ.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το περιοδικό netweek της Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποιούν αυτήν την εκδήλωση, αναδεικνύοντας την τεχνολογική πρωτοπορία, την καινοτομία και την επιχειρηματική αξία της τεχνο��ογίας.

Τα βραβεία Business IT Excellence αφορούν επιχειρήσεις και οργανισµούς που έχουν αξιοποιήσει µε επιτυχία πληροφοριακά συστήµατα ή έχουν αναλάβει πρωτοβουλίες στους τοµείς των εφαρµογών, υποδοµών, υπηρεσιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν περισσότερα από 350 υψηλόβαθμα στελέχη από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στη χώρα μας.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top