Το θρυλικό Ford Transit πενηντάρισε

Και συνεχίζει ακάθεκτο

Μισό αιώνα αφότου η Ford Motor Company λανσάρισε το θρυλικό Transit, τα επαγγελματικά van συνεχίζουν να συμβάλλουν θεαματικά στην Ευρωπαϊκή οικονομία σύμφωνα με νέα έρευνα. Το Ford Transit έχει γίνει ένα από τα παγκοσμίως πιο δημοφιλή οχήματα, με τη συνολική παραγωγή του να πλησιάζει τα 8 εκατομμύρια van.

Στοιχισμένα το ένα πίσ�� από το άλλο, αυτά τα Transit θα μπορούσαν να κυκλώσουν τον πλανήτη. Με εκτεταμένη γκάμα τεσσάρων μοντέλων, το Transit συνετέλεσε στην ανάδειξη της Ford σε No. 2 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη το πρώτο εξάμηνο του 2015, άνοδος από τη No. 7 θέση το 2012, με αύξηση πωλήσεων 33% από πέρσι.

Οι πωλήσεις και η χρήση van ενισχύθηκαν επίσης με τη δημιουργία νέων μικρών επιχειρήσεων, κυρίως στη Βρετανία, μετά την οικονομική κρίση. Για παράδειγμα, τα επαγγέλματα της οικοδομής όπως ελαιοχρωματιστές, σοβατζήδες και υδραυλικοί γνωρίζουν ραγδαία ανάπτυξη, με τη δημιουργία άνω των 24.000 νέων επιχειρήσεων το 2013, 30% παραπάνω από το 2010.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top