Ελληνική διάκριση για την VW στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό

“Volkswagen Retail Qualification 2015”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 6ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός “Volkswagen Retail Qualification 2015”, με την Ελληνική αποστολή να κατακτά την τρίτη θέση στην κατηγορία των Συμβούλων Ανταλλακτικών.

Ο διαγωνισμός RQWC 2015 που αφορά στους συνεργάτες Volkswagen, πραγματοποιήθηκε στην ακαδημία της Volkswagen στο Wolfsburg καθώς και στο Βερολίνο το διήμερο 28 – 29/5/2015, όπου οι διαγωνιζόμενοι επέδειξαν τις θεωρητικές και τις πρακτικές τους ικανότητες σε τρεις κατηγορίες.

• Service Person World Championship
• Master Technician World Championship
• Parts Advisor World Championship

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γεώργιος Καβγαλάκης από τον Εξουσιοδοτημένο Έμπορο και Επισκευαστή Karenta A.E. (Πατήσια) με την αρωγή και την στήριξη της Kosmocar Α.Ε., έλαβε την τρίτη θέση στην κατηγορία «Σύμβουλος ανταλλακτικών».

Για την Kosmocar A.E. η επιτυχία αυτή της Karenta A.E. όχι μόνο επιβεβαίωσε, αλλά και τεκμηρίωσε εμπράκτως το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που είναι σε θέση να προσφέρει όλο το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών της Volkswagen.

Το επίτευγμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν ληφθεί υπόψη, το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού από σχεδόν 70 χώρες και 250 συμμετέχοντες, αλλά και τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην Ελληνική αγορά κάτι που ενισχύει το κατόρθωμα της Ελληνικής αποστολής.

Ο επικεφαλής της Volkswagen AG στον τομέα After Sales επιβατικών αυτοκινήτων, κ. Peter Maiwald, τόνισε ότι οι συμμετέχοντες με τις επιδόσεις τους στον διαγωνισμό RQWC 2015, πιστοποίησαν την θέση τους ανάμεσα στους καλύτερους σε παγκόσμιο επίπεδο και συνέδεσε αντίστοιχα τις επιδόσεις αυτές με την ικανοποίηση των πελατών της Volkswagen.

Ο δι��γωνισμός “Volkswagen Retail Qualification 2015” πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top