Κερδίστε επιστροφή 5% στα πρατήρια της AVIN

Mε τις κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς

Η AVIN και η Τράπεζα Πειραιώς συνεχίζουν και αυτό το καλοκαίρι τη συνεργασία τους, με τη συμμετοχή της AVIN στο πρόγραμμα επιστροφής WIN FORYOU της Τράπεζας Πειραιώς.

Από φέτος, το πρόγραμμα διευρύνεται σημαντικά και θα συμπεριλαμβάνει εκτός από τις πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς και τις χρεωστικές, αλλά και τις προπληρωμένες κάρτες.
Untitled.jpg


Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Τράπεζας Πειραιώς χρησιμοποιώντας από 1 Ιουνίου έως και τις 31 Αυγούστου 2015 την κάρτα τους σε επιλεγμένα πρατήρια AVIN, θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ποσό ίσο με το 5% της αξίας της συναλλαγής τους ως πίστωση στον λογαριασμό τους.

Επισκεφτείτε τώρα τα επιλεγμένα πρατήρια AVIN για τον ανεφοδιασμό σας, χρησιμοποιείστε την πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη σας κάρτα της Τράπεζας Πειραιώς και βγείτε κερδισμένοι.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τα πρατήρια AVIN που συμμετέχουν στο πρόγραμμα WIN FOR YOU καθώς και για τους όρους και τις κάρτες στις ιστοσελίδες www.avinoil.gr, www.piraeusbank.gr καθώς και στο τηλέφωνο 18218. Από 1/9/2015, το ποσό επιστροφής θα διαμορφωθεί στο 3%.Γιατί στην Avin όσο γεμίζεις, τόσο κερδίζεις.

Βαγγέλης Γκούμας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top