To νέο sedan της Fiat του προγράμματος Aegea

Ποδαρικό στην έκθεση αυτοκινήτου Κωνσταντινούπολης

To νέο sedan της Fiat του προγράμματος  Aegea
Η Fiat παρουσιάζει το νέο μικρό σεντάν του προγράμματος Aegea που σχεδιάστηκε στην Ιταλία από το σχεδιαστικό κέντρο της FCA, εξελίχθηκε στην Τουρκία και θα κατασκευάζεται στο εργοστασιό της της Tofaş για να πουληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες.

Το νέο μοντέλο μήκους 4,5 μέτρων, πλάτους 178 εκατοστών και ύψους 148 εκατοστών, με μεταξόνιο 263 εκατοστών, συνδυάζει τους μεγάλους χώρους με τις περιορισμένες εξωτερικές διαστάσεις και με μεγάλο χώρο αποσκευών με χωρητικότητα πάνω από 510 λίτρα.

Tο νέο αυτοκίνητο της Fiat προσφέρει μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, με δύο τουρμποντίζελ Multijet II και δύο βενζινοκινητήρες, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο και ισχύ ανάμεσα στους 95 και τους 120 ίππους. Οι κινητήρες ντίζελ είναι ιδιαίτερα οικονομικοί καθώς απαιτούν λιγότερα από 4 λίτρα ανά 100 χλμ., κατανάλωση που συγκρίνεται με αυτή του Fiat Panda.

Στα στάνταρ στοιχεία του εξοπλισμού του και η διαθεσιμότητα του συστήματος Uconnect™, που είναι εφοδιασμένο με μία έγχρωμη οθόνη αφής 5”, σύστημα hands-free με Bluetooth, audio streaming, text reader και αναγνώριση φωνής, θύρες AUX και USB, χειριστήρια στο τιμόνι και, κατόπιν παραγγελίας, με κάμερα οπισθοπορείας και σύστημα δορυφορικής πλοήγησης TomTom.

Βαγγέλης Γκούμας



Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top