Στην Ισπανία η Opel κάνει προσλήψεις

Ανακοίνωσε 1.400 νέες θέσεις εργασίας μέχρι το 2018

Στην Ισπανία η Opel κάνει προσλήψεις
Η Opel España ανανεώνει το έμψυχο δυναμικό της. Πάνω από το 25% του τρέχοντος προσωπικού του εργοστασίου του Figueruelas (Zaragoza) θα αντικατασταθεί τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αυτό το διάστημα, η Opel θα προσλάβει πάνω από 1.400 νέους υπαλλήλους.

Τα νέα μέλη της οικογένειας Opel θα καλύψουν τις θέσεις που θα δημιουργηθούν από την αποχώρηση εργαζομένων οι οποίοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 1954 - 1957 και θα υπαχθούν σε καθεστώς μερικής συνταξιοδότησης.

Το project αποτελεί τμήμα μιας συμφωνίας συνεργασίας με το INAEM (Aragón Employment Institute), στο πλαίσιο της οποίας αυτός ο οργανισμός θα αναλάβει τις διαδικασίες επιλογής των υποψηφίων για τις θέσεις εργασίας στην Opel στην επόμενη τετραετία.

Τη συμφωνία υπέγραψαν η Luisa Fernanda Rudí, Πρόεδρος της Κυβέρνησης της Αραγονίας και ο Antonio J. Cobo, Γενικός Διευθυντής της General Motors España. Ο Υπουργός Οικονομικών & Εργασίας της Περιφερειακής Κυβέρνησης, Francisco Bono, ήταν επίσης παρών στην τελετή.

Το Ισπανικό εργοστάσιο έχει τη μεγαλύτερη δυναμικότητα παραγωγής από όλα τα εργοστάσια του Opel group στην Ευρώπη. Είναι από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ισπανία και έχει κατασκευάσει πάνω από 11,9 εκατομμύρια οχήματα από το 1982 που λειτούργησε για πρώτη φορά.

Περίπου το 90% της ετήσιας παραγωγής εξάγεται, με κύριες αγορές το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ιταλία και τη Γαλλία. Το εργοστάσιο της Zaragoza παίζει σημαντικό ρόλο στην τρέχουσα προϊοντική επέλαση της Opel, που περιλαμβάνει το λανσάρισμα 27 νέων μοντέλων και 17 νέων κινητήρων μέχρι το 2018.

Η Opel ανέβηκε στην τρίτη θέση της αγοράς επιβατικών αυτοκινήτων στην Ισπανία το 2014 με 66.700 ταξινομήσεις οχημάτων και μερίδιο αγοράς 7,8%.

Βαγγέλης Γκούμας




Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top