Νέο προωθητικό πρόγραμμα SEAΤ IBIZA

Δείτε ποιό είναι το κέρδος

Όλα τα Ibiza που θα παραγγελθούν από 6/2/2015 έως και 14/3/2015 θα συνοδεύονται από standard εργοστασιακή εγγύηση 4 χρόνων, χωρίς καμία χρηματική επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σημειώνουμε πως το συγκεκριμένο πακέτο επέκτασης εγγύησης SEAT 2+2 χρόνια (ή έως 80.000 χλμ) προσφέρει τις ίδιες ακριβώς καλύψεις όπως και η βασική εγγύηση των πρώτων 2 χρόνων, με τους ίδιους ακριβώς όρ��υς και προϋποθέσεις.

Συγκεκριμένα το νέο προνομιακό πρόγραμμα Ibiza Easy Credit της Volkswagen Bank, συνδυάζει χαμηλή προκαταβολή, με ανταγωνιστικό επιτόκιο το οποίο μάλιστα μεταβάλλεται στην διάρκεια των 2 περιόδων χρηματοδότησης. Κατ’ επέκταση, για την αρχική περίοδο χρηματοδότησης των πρώτων 24μήνων η μηνιαία δόση ξεκινά μόλις από 110 ευρώ το μήνα.

Τέλος, τα προαιρετικά πακέτα εξοπλισμού Plus για όλες τις εκδόσεις Ibiza προσφέρουν κέρδος για τον αγοραστή έως και 75% σε σχέση με τις τιμές του προαιρετικού εξοπλισμού (για την έκδοση Reference: ζάντες αλουμινίου 15" & εμπρόσθιοι προβολείς ομίχλης στην τιμή των 150€, για την έκδοση Style 5d: CLIMATRONIC & πίσω ηλεκτρικά παράθυρα / Style SC: CLIMATRONIC και φιμέ τζάμια στην τιμή των 180€) συμπληρώνουν το τριπλό κέρδος του νέου προωθητικού προγράμματος και ενισχύουν περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της SEAT στην αγορά.

Βαγγέλης Γκούμας
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top