Ποια έκδοση Κia Picanto είνιαι διαθέσιμη σε μόλις 25 αυτοκίνητα

Η 1.2lt Sport 5d που κοστίζει 11170 ευρώ

Ποια  έκδοση Κia  Picanto είνιαι διαθέσιμη σε μόλις 25 αυτοκίνητα
H Autodeal Π&Ρ Δάβαρη ΑΒΕΕ ανακοίνωσε μία νέα έκδοση του Kia Picanto, την 1.2 λίτρων Sport 5d, η οποία τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας και θα είναι διαθέσιμη σε περιορισμένο αριθμό μόλις 25 αυτοκινήτων.

Η έκδοση αυτή με 85 ίππους απευθύνεται σε αυτούς που αναζητούν ένα μικρό Sport αυτοκίνητο πόλης με κορυφαίο εξοπλισμό και μηδενικά τέλη.Η νέα έκδοση Picanto 1.2lt EX Sport 5d διαθέτει τη γνωστή μάσκα της Κia με κόκκινο όμως περίγραμμα, σπορ προφυλακτήρα εμπρός με προβολείς ομίχλης και πίσω σπορ προφυλακτήρα με διπλή απόληξη εξάτμισης.

Τα εμπρός φώτα είναι τύπου projection και περιλαμβάνουν φώτα ημέρας με LED. Διαθέτει επίσης προβολείς ομίχλης, φιμέ πίσω τζάμια, χρωμιωμένες χειρολαβές, εξωτερικούς καθρέπτες βαμμένους στο χρώμα του αμαξώματος και σπορ πλευρικά μαρσπιέ.

Οι ζάντες αλουμινίου είναι 14 ιντσών, και το σύστημα πέδησης αποτελείται από Δισκόφρενα και στους 4 τροχούς. Εσωτερικά το Picanto 1.2lt EX Sport 5d διαθέτει αυτόματο κλιματισμό, μαύρο σπορ εσωτερικό, χρωμιωμένες χειρολαβές, δερμάτινο τιμόνι και λεβιέ, Bluetooth με δυνατότητα streaming, ράδιο-cd με χειριστήρια στο τιμόνι, θύρα USB & AUX.

Το Picanto 1.2lt EX Sport 5d, όπως και όλα τα υπόλοιπα μοντέλα της Kia, διατίθεται με τη μοναδική και μεταβιβάσιμη 7ετή πλήρη εργοστασιακή εγγύηση της Kia. Η τιμή του ανέρχεται στις 11170 ευρώ με απόσυρση.

Βαγγέλης Γκούμας





Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top