Κίνημα αλλαγής: Λαϊκιστικό κόμμα με ολοκληρωτικού τύπου αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ

Καταγγέλλει την Κουμουνδούρου ότι θέλει δορυφοριοποίηση του Κινήματος για να επιβιώσει πολιτικά

Κίνημα αλλαγής: Λαϊκιστικό κόμμα o ΣΥΡΙΖΑ

«Βαθιά λαϊκιστικό, με νεοκομμουνιστικές – τριτοδιεθνιστικές αναφορές και ολοκληρωτικού τύπου αντιλήψεις» χαρακτηρίζει το Κίνημα Αλλαγής τον ΣΥΡΙΖΑ με non paper «για τα περί ΣΥΡΙΖΑ και Σοσιαλδημοκρατίας».

Όπως επισημαίνει, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ «στήνουν ένα δικομματικό σκηνικό πόλωσης, επιδιώκοντας να συσπειρώσουν δυνάμεις και να αποδυναμώσουν το Κίνημα Αλλαγής».

Διαβάστε ακόμη: «Σφάζονται» στο Κίνημα Αλλαγής: Με διαγραφές απειλεί η Φώφη – Η απάντηση Θεοδωράκη

Το Κίνημα με σκληρή γλώσσα κάνει λόγο για «υποτιθέμενη μετάλλαξη» του Αλέξη Τσίπρα σε «σοβαρό πολιτικό που ξεπέρασε πλέον τις παιδικές πολιτικές αρρώστιες (που μας στοίχησαν 200 δισ.)».

Παράλληλα, καταγγέλλει πως η Κουμουνδούρου επιθυμεί είτε τη δορυφοριοποίηση του Κινήματος Αλλαγής είτε τη διάσπαση και διάλυσή του, προκειμένου να παραμείνει στο πολιτικό παιχνίδι.

«Σε καμιά περίπτωση λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ούτε έχει δείξει στοιχεία ή διάθεση μετασχηματισμού του σε ένα ευρωπαϊκό σοσιαλδημοκρατικό κόμμα. (…) Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ανήκει στον ιδεολογικό και πολιτικό χώρο της δημοκρατικής αριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας» καταλήγει το μακροσκελές non paper.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top