Καμμένος: Mε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το τέλος της τετραετίας

«Επιθυμούμε λύση αλλά με τον απαράβατο όρο που εμείς θέτουμε» δήλωσε μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ

Καμμένος: Mε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το τέλος της

«Εμπιστευόμαστε τον κ. Κοτζιά να διαπραγματευθεί, επιθυμούμε λύση, αλλά με τον απαράβατο όρο που εμείς θέτουμε», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνος Καμμένος μετά τη συνεδρίαση της  Κοινοβουλευτικής Ομάδας του  κόμματος,  στην οποία πήραν μέρος και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας διέψευσε τα σενάρια για πρόωρο τερματισμό της κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία ανέφερε: «Οι ΑΝΕΛ κάναμε μία έντιμη συμφωνία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και αυτή την έντιμη συμφωνία θα την τιμήσουμε μέχρι το τέλος, μέχρι το τέλος της τετραετίας».

Για το ίδιο ζήτημα πρόσθεσε: «Θεωρούμε ότι σε σύντονο χρονικό διάστημα ο κόσμος θα αντιληφθεί τη σημασία αυτής της συνεργασίας».

Όσον αφορά τα σενάρια αλλά και τη ΝΔ, ο κ. Καμμένος  δήλωσε   

«Σε εκείνους που κάνουν σενάρια αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση:  Η δική μας θέση είναι καθαρή. Εκείνοι είναι που πρέπει να αποφασίσουν με ποια πολιτική είναι. Με τις θέσεις του Βουκουρεστίου, τη θέση του κ. Καραμανλή ή τη θέση που εκφράζει δημόσια ο κ. Μητσοτάκης; Ας λύσουν αυτοί τα προβλήματά τους και ας παρακολουθήσουν το κυβερνητικό έργο».

Όπως πρόσθεσε δεν πιστεύει  «ότι στη σύνοδο του ΝΑΤΟ θα έχουν προχωρήσει τόσο πολύ οι διαπραγματεύσεις».  

«Εγώ θα λείπω από τα συλλαλητήρια αλλά η οικογένειά μου θα πάει»

Για τις συνταγματικές αλλαγές που πρέπει να κάνουν τα Σκόπια ανέφερε ότι  «η συνταγματική κατοχύρωση είναι απόλυτα συνδεδεμένη με τη χρήση του ονόματος “Μακεδονία”» , ενώ για τα συλλαλητήρια επισήμανε: «Τα συλλαλητήρια τα διοργανώνουν οι πολίτες. Εμείς  συμμετέχουμε. Οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες πολίτες που εκφράζουν μια εθνική θέση και βοηθούν την εθνική διαπραγμάτευση. Εγώ θα λείπω την Κυριακή αλλά η οικογένειά μου θα πάει».

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top