Νέο νόμο για το πόθεν έσχες ετοιμάζει η κυβέρνηση μετά την ακύρωση από το ΣτΕ

Και νέα επίθεση του Κοντονή κατά της Δικαιοσύνης

Νέο νόμο για το πόθεν έσχες ετοιμάζει η κυβέρνηση μετά την  ακύρωση της διαδικασίας από το Συμβούλιο της Επικρατείας ενώ κορυφαία κυβερνητικά στελέχη εξαπολύουν νέα επίθεση στη Δικαιοσύνη.

«Θα δούμε ποιος θα κουραστεί : Η κυβέρνηση που θα επιμείνει στη διαφάνεια ή εκείνοι που συντάσσονται πίσω από καθεστώτα αδιαφάνειας και μη ελέγχου. Θα λογοδοτήσουν όλοι στον λαό»  τόνισε  ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής, μιλώντας στη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή. 

«Ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται η ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης προφανώς συνιστά παρέμβαση. Είναι απολύτως πρωτόγνωρα αυτά που συμβαίνουν» σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Σκάι για τη διαμάχη.    

«Θράσος , αλαζονεία , κομπορρημοσύνη, δριμεία επίθεση και λάσπη εναντίον της Δικαιοσύνης» καταλόγισε στην κυβέρνηση ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος.  

ΜΕΤΩΠΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ  ΣΚΟΠΙΜΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Αντιδρώντας στις δηλώσεις Κοντονή τις  τελευταίες ημέρες, καταγγέλλουν ευθέως συστηματικές επιθέσεις και απόπειρα χειραγώγησης από την κυβέρνηση τόσο οι  Ενώσεις Δικαστών και Εισαγγελέων όσο και ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ :ΣτΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

Στην κόντρα παρενέβη και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης,  ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook:  «Φαντάζεστε να ειχε offshore εταιρεία η Μπέττυ  ή εγώ ,ο Παππάς, ο Σπίρτζης θυρίδες σε τράπεζες, ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΣΤΕ για το πόθεν εσχες;;;;;;;;;;;;; Μετά τη σημερινή απόφαση νομίζω ότι τα αρχικά ΣΤΕ σημαίνουν ξεκάθαρα πλέον Σωτηρία Της Ελίτ».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top