Κ. Μακρή: Μπήκαν και βγήκαν σαν κύριοι από το Πεντάγωνο οι «Ρουβίκωνες»!

«Η ανοχή όλους αυτούς τους μήνες, τούς έχει κάνει να αποθρασυνθούν»

«Το θέμα δεν ειναι ότι μπήκαν ανενόχλητοι, είναι ότι βγήκαν σαν κύριοι!» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, για την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα  στο Πεντάγωνο.  

«Δηλαδή ακόμη κι αν πεις ότι οι φρουροί αιφνιδιάστηκαν όταν εισέβαλλαν μέσα – που αν ειναι δυνατόν να αιφνιδιάζονται στο Πεντάγωνο  – δεν υπήρξε καμιά αντίδραση μέχρι να βγουν ή μέχρι να πάνε στο μετρό. 5 λεπτά θα ήταν σίγουρα όλο αυτό και δεν αντέδρασε κανείς» τόνισε η σχολιάστρια του Star.   

Όπως πρόσθεσε «προφανώς και οι ίδιοι οι “Ρουβίκωνες» θα ξαφνιάστηκαν με την ευκολια που το έκαναν όλο αυτό. Αποκλείεται να  φαντάζονταν ότι θα ήταν περίπατος το να παραβιάσουν όλα τα μέτρα ασφαλείας».

Κατέληξε στο σημερινό της σχόλιο η Κ. Μακρή:  

«Και εκτός της χώρας η εικόνα αύτη μόνο προβληματισμό και θλίψη δημιουργεί ενώ βγάζει κι ένα συμπέρασμα:  Ότι η ανοχή της κυβέρνησης όλους αυτούς τους μήνες σε παρόμοιες ενέργειες, έχει κάνει τους κάθε λογής “Ρουβίκωνες” να αποθρασυνθούν. Και μπορεί σήμερα στο Πεντάγωνο να πέταξαν φυλλάδια, αλλά αύριο, αυτοί ή άλλοι, μπορεί να πετάξουν κάτι πολυ πιο σοβαρό.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top