Αιχμές Τζανακόπουλου για την στάση της ΝΔ σχετικά με τα Panama Papers

Βολές και από τον ΣΥΡΙΖΑ για πρόσωπα στις λίστες που σχετίζονται με τη ΝΔ

Αιχμές για τη στάση της ΝΔ σχετικά με τα Panama Papers  διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

«Κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να υποθέσει ότι στη ΝΔ γνωρίζουν πως υπάρχουν πληροφορίες ή ότι στις λίστες των Panama Papers εμπεριέχονται ονόματα που με τον ένα ή την άλλο τρόπο αγγίζουν τη ΝΔ» υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος.    

Βολές κατά της ΝΔ για την υπόθεση των Panama Papers εξαπέλυσε και ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων:     

«Ως προς αυτό, η ένοχη σιωπή της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τη στάση των ευρωβουλευτών της, οι οποίοι επιχείρησαν μόλις πριν λίγες μέρες να μπλοκάρουν ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την προστασία των καταγγελiών, δεν αφήνει κανένα περιθώριο αμφιβολίας για την ανοιχτή στήριξη του κόμματος του Κυρ. Μητσοτάκη στο λόμπυ των μεγάλων συμφερόντων και των πολυεθνικών.

Επιπλέον, αν η αγωνία που εξέφρασε η ΝΔ για τα ονόματα που περιέχονται στα Paradise Papers έχει έστω και την παραμικρή σχέση με την προάσπιση της νομιμότητας, όπως ισχυρίζεται, ας μας διαφωτίσει για το αν υπάρχουν σε αυτά πρόσωπα που σχετίζονται με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης» 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top