Κόντρα Μαξίμου με ΝΔ για την ανομία και τη δημόσια ασφάλεια

Αντιπαράθεση και Τζανακοπουλου με Πειραιώς με αφορμή τη σύλληψη του 29χρονου - Νέα ενημέρωση 20.29

Κόντρα μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και ΝΔ ξέσπασε με αφορμή  την σύλληψη του 29χρονου που κατηγορείται για το τρομοδέμα που εστάλη στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.       

Ο πρόεδρος της ΝΔ  Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σύλληψη του 29χρονου μέσω twitter.  «Συνεχάρην τον αρχηγό της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη του 29χρονου. Όταν αφήνεται η ΕΛΑΣ να κάνει τη δουλειά της λειτουργεί μεθοδικά και αποτελεσματικά» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό o πρόεδρος της ΝΔ.

Να αφήσει «την πολιτική σπέκουλα περί ανοχής στην ανομία» κάλεσαν από την πλευρά τους κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Έργο της αστυνομίας, αλλά την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, είναι οι μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων δύο ετών. Από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα, των απαγωγέων του Λεμπιδάκη  και του αποστολέα των εκρηκτικών δεμάτων, μέχρι την εξάρθρωση για πρώτη φορά των εγκληματικών συμμοριών διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια» υποστηρίζουν οι ίδιοι κύκλοι. 


Ισχυρίζονται ακόμα ότι «τα δε στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα πριν και μετά τη πολιτική αλλαγή του 2015 και η σύγκρισή τους το επιβεβαιώνουν περίτρανα».

ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΖΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΔ 

 

Κόντρα για το ίδιο θέμα σημειώθηκε μεταξύ του Δημήτρη Τζανακόπουλου  και της ΝΔ, καθώς ο κυβερνητικός  εκπρόσωπος  σε ανακοίνωση που εξέδωσε  σχολίασε τα συγχαρητήρια του προέδρου της ΝΔ στην ΕΛΑΣ:  «Ο κ. Μητσοτάκης δίνει συγχαρητήρια στην Αστυνομία για τις μεγάλες επιτυχίες της, ενώ ταυτόχρονα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για "την έξαρση της εγκληματικότητας και την ανομία". Τελικά, τα θέλει και τα λέει ή του ξεφεύγουν;»

Απαντώντας στον κ. Τζανακόπουλο η ΝΔ αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

 «Η σύλληψη του 29χρονου ήταν μια μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας.

 Η αποφυλάκιση του σκληρού ποινικού, που έκαψε με το σίδερο ηλικιωμένη γυναίκα, είναι έργο της Κυβέρνησης.

 Το λέμε απλά για να το καταλάβουν μέχρι και οι κύριοι Τσίπρας, Τόσκας και Τζανακόπουλος».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top