Στον τόπο καταγωγής του Ευ. Αβέρωφ συνεδριάζουν το Σάββατο οι κομματικές οργανώσεις της ΝΔ

Στο αγαπημένο Μέτσοβο του αείμνηστου πολιτικού

Στον τόπο καταγωγής του  Αβέρωφ οι κομματικές οργανώσεις

Σε υψόμετρο 1.350 μέτρων στο Μέτσοβο, τόπο καταγωγής του αείμνηστου Προέδρου της Ν.Δ. Ευάγγελου Αβέρωφ,  που επί των ημερών του οποίου ιδρύθηκαν οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποιείται το Σάββατο το μεσημέρι η 3η Συνδιάσκεψη των Ε.Κ.Ο της ΝΔ.

Η συνδιάσκεψη που συγκαλείται από τον γραμματέα των Ε.Κ.Ο, Βασ. Σπανάκη πραγματοποιείται λίγες εβδομάδες πριν το Προσυνέδριο των Ιωαννίνων και σε αυτή θα συμμετάσχουν πρωτοκλασάτα στελέχη του κόμματος . Μάλιστα για την Κυριακή 15/10 έχει προγραμματιστεί επίσκεψη και ιδιαίτερη ξενάγηση στα έργα του Ευάγγελου Αβέρωφ στο Μέτσοβο.

Οι Ειδικές Κομματικές Οργανώσεις (Ε.Κ.Ο.)  στους κλαδικούς και εργασιακούς χώρους διαφόρων κατηγοριών και ειδικοτήτων: Δικηγόρους, ιατρούς,νοσοκομειακούς ιατρούς, εκπαιδευτικούς, μηχανικούς, δημόσιους υπάλληλους, υπαλλήλους Επιχειρήσεων, ιδιωτικών και δημόσιων κ.ά. Η Γραμματεία δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το θέμα της 3ης Συνδιάσκεψης είναι «Οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα στην πρώτη γραμμή για την έξοδο από την κρίση. Ο ρόλος των Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων».

Την έναρξη των εργασιών θα χαιρετήσουν ο Βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. κ. Κώστας Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο Δήμαρχος Μετσόβου κ. Κωνσταντίνος Τζαφέας καθώς και οι Βουλευτές της Ν.Δ: Άρτας κ. Γιώργος Στύλιος, Θεσπρωτίας κ. Βασίλειος Γιόγιακας, Πρέβεζας κ. Στέργιος Γιαννάκης.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ν.Δ. κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Τομεάρχης Εσωτερικών της Ν.Δ. κ. Μάκης Βορίδης και ο Γραμματέας Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων της Ν.Δ. κ. Βασίλης Σπανάκης.

Η συνδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 4:30 μ.μ. στην αίθουσα "Αβέρωφ" του ξενοδοχείου Grand Forest Metsovo.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top