Διαφορετικά μηνύματα έστειλαν με τις επισκέψεις τους Τσίπρας-Μητσοτάκης

Από τα Χανιά και τον Άγιο Δημήτριο

Διαφορετικά μηνύματα μέσα από τις περιοδείες τους θέλησαν να δώσουν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός για το περιβάλλον μέσα από την επίσκεψή του στα Χανιά και ο πρόεδρος της ΝΔ για την Παιδεία μέσα από την επίσκεψή του σε δημοτικό σχολείο.

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: «Η Ελλάδα έχει ήδη αναλάβει ενεργό ρόλο στην προστασία του περιβάλλοντος στην Ευρώπη»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θέλουμε σχολεία πιο αυτόνομα και πιο δημιουργικά

Μετά από ένα γεμάτο διήμερο, μια βόλτα στα Χανιά ήταν ότι έπρεπε για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ήπιε και το καφεδάκι του ενώ στο φόρουμ όπου μίλησε νωρίτερα τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια και περνούσαν από έλεγχο ακόμα και τα…  καλτσούνια.

Μιλώντας για την καθαρή ενέργεια στα νησιά της ΕΕ, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης για την προστασία του περιβάλλοντος.

«Έχουμε φέρει την προστασία του περιβάλλοντος και του κλίματος από το περιθώριο της πολιτικής ατζέντας στο κέντρο της αναζήτησης για το πώς η κοινωνία μας μπορεί να προχωρήσει στο μέλλον» δήλωσε ο κ. Τσίπρας.

Ο σημερινός επισκέπτης που είδαν ξαφνικά μπροστά τους τα παιδιά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου ήταν πασίγνωστος ακόμα και στα πρωτάκια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήγησε στα παιδιά πως δικός του στόχος είναι τα σχολεία να είναι αυτόνομα και να μην προάγουν την παπαγαλία αλλά τη δημιουργικότητα. 

«Να μη βάλετε ποτέ ταβάνι στα όνειρά σας. Αν δουλέψετε μπορείτε να γίνετε αυτό που θέλετε» είπε στους μαθητές ο πρόεδρος της ΝΔ.  

«Για μένα η Παιδεία δεν είναι απλά πολιτική προτεραιότητα αλλά συνθήκη επιβίωσης του έθνους» δήλωσε επίσης ο κ. Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ πέρασε από όλες τις τάξεις και μπήκε στην αίθουσα των καλλιτεχνικών και της πληροφορικής.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top