Τα συγκινητικά λόγια του Σταύρου Θεοδωράκη για την Ζωή Λάσκαρη – «Λατρεία μου! Είναι άδικo»

Τι έγραψε στο Facebook με αφορμή τον θάνατο της σπουδαίας ηθοποιού

Ο Σταύρος Θεοδωράκης για την Ζωή Λάσκαρη

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o Σταύρος Θεοδωράκης θέλησε να αποχαιρετήσει την Ζωή Λάσκαρη, η οποία έσβησε για πάντα την περασμένη Παρασκευή, σε ηλικία 73 ετών. 

Δείτε επίσης: "Αντίο Ζωή": Πλήθος κόσμου αποχαιρετά τη σταρ του ελληνικού κινηματογράφου

Δείτε επίσης: Συντετριμμένη η οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη: Το τελευταίο φιλί του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και η αγκαλιά των κοριτσιών της! 

Δείτε επίσης:Το Star στο σπίτι που άφησε την τελευταία της πνοή η Ζωή Λάσκαρη!

Δείτε επίσης: Η γυμνή φωτογράφιση της Ζωής Λάσκαρη που άφησε εποχή!

Ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, ο οποίος πήγε στην κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού, αφού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, εικόνες από το τελευταίο αντίο που τον επηρέασαν, εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της σχέσης του με την λαμπερή ντίβα του ελληνικού κινηματογράφου. 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ

«Λατρεία μου»! Αυτή ήταν η μόνη λέξη που ξεχώριζες κοιτώντας το άσπρο φέρετρο στον Άγιο Διονύσιο. Μαζί και τέσσερις ψηλές βοκαμβίλιες, φερμένες από τον κήπο στο Πόρτο Ράφτη.  «Όταν ήσουν στενοχωρημένη μαραινόντουσαν και όταν ήσουν χαρούμενη, άνθιζαν», είπε με φωνή τρεμάμενη ο σκληρός ποινικολόγος Λυκουρέζος. Δίπλα, στα μαύρα, η Μαρία – Ελένη και η Μάρθα, σε βουβό κλάμα. 

Δεν είχα την τύχη να κάνω παρέα με τη Ζωή. Οι συζητήσεις μας ήταν σπάνιες, πάντα όμως με αιτία. Τη μέρα που ξεκινούσαμε το Ποτάμι με πήρε για να μου πει «μη φοβηθείς τις περιπέτειες – γι' αυτές ζούμε». 

Μια άλλη φορά με μάλωσε για κάτι που είχα πει για την εκκλησία. «Μην μπερδεύεις τους παπάδες με την Παναγία». Δεν τα μπέρδευα αλλά ήθελε να μου στείλει ένα μήνυμα. 

Και σε ένα καμαρίνι που την είδα απεριποίητη – ή έτσι νόμιζε ότι ήταν, γιατί εγώ την έβλεπα Θεά – μου είπε: «είναι βαρετό να συνεχίζεις να παίζεις ρόλους όταν κατεβαίνεις από τη σκηνή». 

Ήταν ωραία η Ζωή - και δεν μιλώ βέβαια γι' αυτό που όλοι βλέπαμε- λέω κυρίως για την ομορφιά της που σε τύλιγε, και αυτή δεν είναι μόνο αναλογίες και χαρακτηριστικά… Η φωνή της, το βλέμμα της, η σιγουριά της, το μυαλό της, η καλοσύνη της, η φινέτσα της. 

Και είναι άδικο που ο Θεός δεν της έκανε το χατίρι να φτάσει μέχρι τα 90. Τότε που – όπως έλεγε - θα αποσυρόταν από το θέατρο και τη δημοσιότητα και θα μας μαρτυρούσε την τέχνη, να βουτάς με τα μούτρα στα καλά και στα άσχημα και να μη φοβάσαι – γιατί αλλιώτικα η ζωή είναι χαμένη.

Δείτε επίσης: Ζωή Λάσκαρη: Η κόρη της, Μάρθα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι!

Δείτε επίσης: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» του Γκλέτσου στη Λάσκαρη: «Γενναίο πλάσμα έπεσε και σηκώθηκε πολλές φορές»!

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top