ΥΠΟΙΚ για πυροβολισμούς σε εφοριακούς: Δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο των αρχών

«Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν»

ΥΠΟΙΚ για πυροβολισμούς σε εφοριακούς: Δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο των αρχών

Το μήνυμα ότι «οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος» έστειλε η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, στον απόηχο του συμβάντος στον Βόλο όπου επιχειρηματίας πυροβόλησε στον αέρα κατά εφοριακών.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο- Εφοριακοί πήγαν να ελέγξουν επιχειρηματία κι εκείνος πυροβόλησε!

«Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν» προσθέτει η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

«Αναφορικά με το νέο περιστατικό βίας και απειλών κατά εργαζομένων της Υπηρεσίας Ερευνών Διασφάλισης Εσόδων (ΥΕΔΕ) κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων τους, χτες στην περιοχή του Βόλου,  οι φορολογικοί έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά, με τους ίδιους, εντατικούς ρυθμούς σε όλες της περιοχές της Ελλάδας και στόχο την καταπολέμηση και  πάταξη της φοροδιαφυγής.

Οι φορολογικές αρχές και οι εργαζόμενοί τους θα συνεχίσουν το έργο τους, όσο και αν κάποιοι επιμένουν σε τακτικές και αντιλήψεις του παρελθόντος, συνεχίζοντας να θεωρούν τη φοροδιαφυγή κανονικότητα.
 
Τα αποτελέσματα των φορολογικών ελέγχων της καλοκαιρινής περιόδου θα είναι η καλύτερη απάντηση σε όσους επιλέγουν να παρανομούν και σε όσους τους στηρίζουν και τους παροτρύνουν
».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top