«΄Αξια τα οδοιπορικά της- δίνει δείγματα γραφής στον Τσίπρα» απαντά η ΝΔ στη Θάνου !

Αντίδραση και από το Ποτάμι για τις δηλώσεις της τ. Προέδρου του Αρείου Πάγου

H αιχμηρή απάντηση της ΝΔ στην Θάνου

Την έντονη αντίδραση της ΝΔ προκάλεσαν τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή της η τ. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του πρωθυπουργού, Βασιλικής Θάνου, εις βάρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.         

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τα  όσα  δήλωσε η κ. Θάνου, περιλαμβάνοντας αρκετές αιχμές για την δράση της ως Προέδρου του Αρείου Πάγου, αναφέρει η ΝΔ:       

«Η σύμβουλος του πρωθυπουργού κυρία Θάνου δίνει δείγματα γραφής στον προϊστάμενό της και επιβεβαιώνει τα κριτήρια του διορισμού της με επιθέσεις εναντίον της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

 Αποδεικνύει ότι προσελήφθη στο Μαξίμου για το ιστορικό της.

 Ιστορικό που δείχνει πόσο υπονομευτικά προς τη Δικαιοσύνη και υποστηρικτικά προς την Κυβέρνηση έχει δράσει.

 Άξια τα οδοιπορικά της…».  

Αντίδραση και από το Ποτάμι

«Η κυρία Θάνου λέει ότι «ουδείς δικαιούται να καταλογίζει συναλλαγή ή πελατειακή σχέση μεταξύ της ίδιας και της κυβέρνησης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι για τις δηλώσεις της κ. Θάνου και  αναρωτιέται:   «Πώς να μη συμβαίνει αυτό όταν η ανάδειξή της στη θέση της Προέδρου του Αρείου Πάγου ήταν κυβερνητική επιλογή, όταν λειτούργησε ως κυβερνητικός υποστηρικτής κι όταν την επομένη της συνταξιοδότησής της και ύστερα από την γενική κατακραυγή δεν παρατάθηκε η παραμονή της στο δικαστικό σώμα, διορίστηκε επικεφαλής του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού; Όλα αυτά τι δείχνουν;»

Προσθέτει επίσης το Ποτάμι «δεν δείχνουν πολιτική συναλλαγή και πελατειακή σχέση και μάλιστα όταν η κυρία Θάνου ήταν εν ενεργεία Πρόεδρος του Αρείου Πάγου;»  και καταλήγει:«Ο  δικαστής όχι μόνο πρέπει να είναι ανεξάρτητος, αλλά πρέπει να φροντίζει να το δείχνει κ

 

     

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top